دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
flag
تاریخ : سه شنبه 7 مهر 1405
کد 4707

در ادامه سلسله‌نشست‌های هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت علمی دانشکده‌ها؛

نشست رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت علمی دانشکده‌های علوم تربیتی و روانشاسی و کشاورزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، در ادامه سلسله‌نشست‌های رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با اعضای هیئت علمی دانشکده‌ها، نشست با استادان دانشکده‌های علوم تربیتی و روان‌شناسی و کشاورزی، روز سه‌شنبه ۷ مهرماه ۱۴۰۵ برگزار شد و طی آن، ضمن بررسی شرایط آغاز سال تحصیلی و بازگشت دانشجویان به دانشگاه، موضوعات و دغدغه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی، رفاهی و زیرساختی دانشکده‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر سید مسعود سید احمدیان، رئیس دانشگاه، در آغاز این نشست با درود به روح بلند شهیدان، به‌ویژه شهدای دانشمند و دانشگاهی و رهبر شهید انقلاب، برای سلامتی و عزت رهبر معظم انقلاب و آرامش و سربلندی کشور و دانشگاه و موفقیت دانشجویان که آنان را فرزندان دانشگاه دانست، ابراز امیدواری کرد. وی تقارن آغاز سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس را فرصتی ارزشمند برای پیوند میان علم، امید و مسئولیت اجتماعی دانست و اظهار کرد: آرامش و امنیت امروز جامعه و امکان فعالیت علمی و آموزشی در دانشگاه، مرهون فداکاری و جانفشانی شهدا و ایثارگرانی است که از بزرگ‌ترین سرمایه خود برای دفاع از کشور و ارزش‌های آن گذشتند.

رئیس دانشگاه با اشاره به جایگاه و اعتبار ملت ایران در عرصه بین‌المللی افزود: یکی از نکات امیدبخش، درک روزافزون ملت‌ها و جوامع مختلف از ظرفیت، عظمت و جایگاه ملت ایران، با وجود جریان‌های تبلیغاتی و فشارهای گسترده علیه کشور است. وی خاطرنشان کرد: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که ملت ایران با تکیه بر اراده، انسجام و ظرفیت‌های خود توانسته در برابر فشارهای بزرگ ایستادگی کند و این واقعیت، مسئولیت جامعه دانشگاهی را در تقویت علم، امید، اعتمادبه‌نفس ملی و تربیت نسل آینده بیش از پیش نمایان می‌سازد.

وی هدف از برگزاری این سلسله‌نشست‌ها را تبادل نظر مستقیم با استادان و فراهم کردن بهترین شرایط برای حضور و فعالیت دانشجویان در سال تحصیلی جدید عنوان کرد و گفت: پس از دوره‌ای که به دلایل مختلف فاصله‌ای میان دانشجویان و محیط دانشگاه ایجاد شد، اکنون وظیفه ماست که با همکاری و همفکری یکدیگر، محیطی آرام، پویا و امیدبخش برای دانشجویان فراهم کنیم. این مسئولیت برای همه بخش‌های دانشگاه مهم است و در دانشکده‌های علوم تربیتی و روان‌شناسی، که مستقیماً با موضوع انسان، تربیت، رفتار و سلامت روان سروکار دارند، اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.

دکتر سید احمدیان با اشاره به نقش ممتاز استادان در نگاه و زندگی دانشجویان تصریح کرد: بر اساس مطالعات و تجربه‌های موجود، استادان از جمله مورد اعتمادترین و اثرگذارترین گروه‌ها در میان دانشجویان هستند و همین اعتماد، مسئولیت جامعه استادان را سنگین‌تر می‌کند. هدف این نشست‌ها آن است که با تبادل افکار و شنیدن دیدگاه‌های استادان، زمینه‌ای فراهم شود تا دانشگاه بتواند نیازهای دانشجویان را بهتر پاسخ دهد و آنان نیز احساس آرامش و امنیت بیشتری برای بیان مسائل و دغدغه‌های خود داشته باشند. وی افزود: با وجود مشکلات و فشارهایی که همچون سایر اقشار جامعه بر دانشگاهیان نیز وارد شده است، رسالت علمی و اجتماعی استادان همچنان جایگاهی ممتاز دارد و انتظار می‌رود این نقش خطیر با توان و اهتمام بیشتری دنبال شود.

در ادامه، اعضای هیئت علمی دانشکده‌های علوم تربیتی و روان‌شناسی و کشاورزی، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را درباره مسائل آموزشی و پژوهشی، نیازهای زیرساختی و تجهیزاتی، حمایت از فعالیت‌های علمی و پژوهش‌های کاربردی، ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت، امور فرهنگی و اجتماعی، وضعیت دانشجویان بین‌الملل، خدمات رفاهی و پشتیبانی و برخی فرایندهای مدیریتی و اجرایی دانشگاه مطرح کردند و بر ضرورت تقویت بسترهای لازم برای ارتقای کیفیت فعالیت‌های علمی و فراهم شدن شرایط مناسب‌تر برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی تأکید شد.

همچنین دکتر حسن ولی‌زاده، معاون اداری، مالی و توسعه منابع؛ دکتر ذوالفقار رضوانی، معاون پژوهش و فناوری؛ و دکتر رقیه صادقی‌نیر، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، متناسب با حوزه مسئولیت خود، به پرسش‌ها و مسائل مطرح‌شده از سوی اعضای هیئت علمی پاسخ داده و درباره اقدامات، ظرفیت‌ها و برنامه‌های دانشگاه برای پیگیری و رفع مسائل توضیحاتی ارائه کردند.

این سلسله‌نشست‌ها با هدف تقویت گفت‌وگوی مستقیم میان مدیریت دانشگاه و اعضای هیئت علمی، بهره‌گیری از ظرفیت فکری استادان در جهت آمادگی هر چه بیشتر برای بازگشایی حضوری دانشگاه و شناسایی دقیق‌تر نیازها و اولویت‌های دانشکده‌ها در راستای ارتقای کیفیت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه ادامه خواهد یافت.