پنجشنبه 31 مرداد 1398 _ 21 ذو الحجة 1440 _ 22 اوت 2019

قمری:21 ذو الحجة 1440

میلادی:22 اوت 2019

تاریخ : سه شنبه 3 آبان 1390     |     کد : 92

تشریح اهم فعالیت های عمرانی 6 ماهه مدیریت فنی و سه ماهه دوم سال 90 در بخش مدیریت امور اداری

دکتر حسن ولی زاده معاون اداری و مالی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اهم فعالیت های عمرانی 6 ماهه مدیریت فنی و سه ماهه دوم سال 90 مدیریت امور اداری دانشگاه را تشریح کرد.

دکتر ولی زاده در این نشست صمیمانه گفت :

رشد و توسعه دانشگاه مدیون تلاش گسترده و عمیق اساتید، کارمندان ، دانشجویان و مدیران و متخصصانی است که دانش ، تخصص و عمر گرانبهای خود را سرمایه ای برای سربلندی و سازندگی آن قرار می دهند ، هر سازمان به منظور ایجاد بستر مناسب جهت تحقق فعالیتهای اصلی ، همواره نیازمند ساماندهی یک سری فعالیتهای پشتیبانی می باشد . نتایج فعالیت های پشتیبانی اغلب به منظور استفاده در خارج از سازمان نبوده و به نوعی به اعضای داخلی سازمان ارائه خدمات می نمایند .

دانشگاه تربیت معلم آذربایجان نیز از این قاعده مستثنی نبوده و این معاونت جهت ارائه خدمات اداری مالی به سایر معاونت ها ، دانشکده ها ، اعضاء هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه سازماندهی شده است . خدمات امور اداری و رفاهی پرسنل ، مالی ، پشتیبانی ، نظارت بر فعالیتهای طرح و توسعه عمرانی دانشگاه در معاونت اداری مالی انجام می پذیرد .

وی خطاب به کلیه همکاران دانشگاهی خود اظهار داشت :

در طول شش ماه گذشته سعی بر این بوده است تا یک فضای آرام و صمیمی در حوزه اداری و مالی دانشگاه بین مدیریت های حوزه با همدیگر و با حوزه های دیگر ایجاد گردد تا با تعامل بیشتر و همدلی ، فعالیتهای پشتیبانی بهتر سازماندهی شود . و به یاری خداوند متعال و با تلاش بی دریغ و قابل تقدیر همه همکاران حوزه تا آنجایی که امکانات دانشگاه اجازه می داد تلاشهایی در جهت حل مسائل و اقدام به درخواستهای از این حوزه در حد توان صورت گرفته است . قطعاً ضعفهایی نیز در این مدت بوده است که با پیشنهادات و نقطه نظرات شما همکاران محترم قابل حل و جبران خواهد بود . و احیاناً اگر کوتاهی بوده از محضر شما عزیزان اعتذار می طلبم . اینجانب معتقدم که اگر کاری در این حوزه انجام می گیرد بر حسب وظیفه بوده و ارائه این گزارش که به پیشنهاد برخی از دوستان بوده ، صرفاً جهت استحضار کارکنان بزرگوار و دانشجویان عزیز و برای ارج نهادن به زحمات همه آنهایی است که در این حوزه فعالیت می نمایند . بدین وسیله از همه همکارانی که به طرق گوناگون ما را در پیمودن این راه پرخطیر یاری می نمایند کمال تشکر و قدردانی را به عمل می آورم . از ریاست محترم دانشگاه نیز به خاطر حمایتهایی که دارند و با مدیریت مدبرانه محیطی آرام ، صمیمی و آکادمیک در دانشگاه ایجاد نموده و فرصتی که برای اینجانب و همکارانم برای امکان خدمت در گوشه ای از ایران عزیز اسلامی فراهم نموده اند صمیمانه سپاسگزاری نموده و برای ایشان از درگاه ایزد منان توفیقات بیش از پیش آرزو می نمایم .

وی گزارش مفصلی از عملکرد معاونت اداری و مالی در حوزه های مدیریت عمرانی و مدیریت اداری را به شرح ذیل ارائه نمود.

مدیریت اداری        مدیریت فنی