چهارشنبه 15 مرداد 1399 _ 15 ذو الحجة 1441 _ 5 اوت 2020

میلادی:5 اوت 2020

تاریخ : چهارشنبه 25 آبان 1390     |     کد : 79

راه اندازی آزمایشی پورتال دانشگاه از 25 آبانماه

مهندس خودی زاده : پورتال جدید دانشگاه که از مرداد ماه سال جاری مراحل پیاده سازی آن شروع شده است، اکنون با تلاش همکاران مرکز فناوری اطلاعات و نمایندگان دانشکده ها و معاونت های دانشگاه آماده بهره برداری اولیه می باشد.
با عنایت به اهمیت و لزوم  بکارگیری امکانات موجود در پورتال جدید دانشگاه و استفاده از  آن در اطلاع رسانی موثر و مناسب و نیز تلاش برای ارتقاء رتبه وب سایت دانشگاه در میان سایر وب سایتهای دانشگاهی، پورتال جدید دانشگاه اندکی قبل از افتتاح رسمی آن مورد بهره برداری قرار می گیرد تا از برکات آن بتوان زودتر بهره مند شد. در این فرصت باقیمانده با جمع بندی نقطه نظرات کارشناسان و همکاران محترم در ارتباط با ساماندهی مناسب پورتال مذکور، نواقصات موجود برطرف و برای افتتاح رسمی در هفته پژوهش آماده خواهد شد.