دوشنبه 18 آذر 1398 _ 12 ربيع الثاني 1441 _ 9 دسامبر 2019

قمری:12 ربيع الثاني 1441

میلادی:9 دسامبر 2019

تاریخ : يکشنبه 22 آبان 1390     |     کد : 75

"شرکت فعال و گسترده دانشگاه تربیت معلم آذربایجان در نمایشگاه دست آوردها و توانمندی های دستگاههای اجرایی استان آذربایجان شرقی "

روابط عمومی دانشگاه ، دست آورد ها ، ظرفیت ها و امکانات و عملکرد دانشگاه را ، در نمایشگاه دستاورد های دولت نهم و دهم دستگاههای اجرایی استان آذربایجان شرقی در معرض دید عموم قرار داده بود .
    به گزارش روابط عمومی ، دانشگاه تربیت معلم آذربایجان با حضور گسترده خود در این نمایشگاه ، هم راستا با دیگر نهادها ی اداری و دولتی ، دستاورد ها ، ظرفیت ها ، امکانات و عملکرد خود را با استفاده از ابتکارات بدیع و اثر گذار ، اقدامات خلاقانه و هنری ، مستند سازی عملکردهای دانشگاه ، در همه ابعاد آموزشی ، پژوهشی ، عمرانی ، دانشجویی ، و فرهنگی در معرض نمایش عموم قرار داده بود .
    در این نمایشگاه ، غرفه دانشگاه یکی از غرفه های پر بازدید بوده و ابتکارات نو از قبیل طرح سوال و قرعه کشی از شرکت گنندگان ، غرفه آرایی جذاب و هنرمندانه در این امر تاثیر گذار بود .
    علاوه بر خیل کثیری از مردم ، معاون وزیر کشور ، معاونین استانداری آذربایجان شرقی و تنی چند از مدیران کل استانی و شهرستانی ، به صورت ویژه از غرفه دانشگاه بازدید به عمل آورده و پیشرفت های دانشگاه را مورد تحسین قرار دادند .
    گفتنی است ، این نمایشگاه از پنجم لغایت یازدهم آبان ماه در محل نمایشگاه بین المللی تبریز ، به همت شورای روابط عمومی های استان و روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی بر
    پا و بیش از یکصد و بیست غرفه از ادارات و موسسات دولتی در آن شرکت داشتند

.