سه شنبه 26 شهريور 1398 _ 18 محرم 1441 _ 17 سپتامبر 2019

قمری:18 محرم 1441

میلادی:17 سپتامبر 2019

تاریخ : شنبه 21 آبان 1390     |     کد : 73

جذب بیشترین اعتبارات توسط دانشگاه ؛ در جهت تجهیزات شبکه آزمایشگاهی در بین دانشگاههای استان

دکتر نقی پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت معلم آذربایجان ، در گفتگو با سایت دانشگاه از افتتاح پورتال جدید دانشگاه در هفته جاری و همچنین موفقیت دانشگاه در جذب بیشترین اعتبارات در جهت تجهیزات شبکه آزمایشگاهی در بین دانشگاههای استان خبر داد و گفت : .......

دکتر نقی پور معاون  پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت معلم آذربایجان ، در گفتگو با سایت  دانشگاه  از  افتتاح  پورتال جدید  دانشگاه در هفته جاری  و همچنین موفقیت دانشگاه در  جذب بیشترین اعتبارات در جهت تجهیزات  شبکه آزمایشگاهی در بین دانشگاههای استان خبر داد و گفت :

در کارگروه  استانی شبکه آزمایشگاهی علمی ایران ( شاعا ) که به میزبانی دانشگاه  صنعتی  سهند  تشکیل شد ؛ دکتر مقدسی  نماینده  شبکه آزمایشگاهی علمی ایران در استان ضمن اعلام ترخیص گمرکی  بخشی از تجهیزات آزمایشگاهی ؛ اعتبار  تجهیزات آزمایشگاهی و تعمیر تجهیزات  معیوب  و دوره های آموزشی  سا ل 90  را برای  آزمایشگاههای  عضو شبکه  30 میلیارد  ریال  اعلام نمود که در این راستا بیشترین سهم تخصیص یافته  را دانشگاه  تربیت معلم  آذربایجان  با جذب 480  میلیون ریال  هزینه تعمیر و ونگهداری  و یک میلیارد  و 900 میلیون  ریال  خرید  تجهیزات آزمایشگاهی  به خود اختصاص داده است .

دکتر نقی پور در ادامه به افتتاح پورتال جدید دانشگاه اشاره کرده و افزود :

پورتال  جدید دانشگاه به همت کارشناسان اداره فناوری اطلاعات ،  مراحل آزمایشی و فنی خود را سپری کرده و در فاز تولید  محتوی و بهره برداری رسمی قرار گرفته است  این پورتال دانشگاهی  گام مهمی است در جهت  بهینه سازی ساختار اطلاع رسانی

و ارتقاء رتبه علمی دانشگاه در بین سایر دانشگاههای کشور وارائه خدمات مختلف در حوزه  فناوری اطلاعات  و خمات الکترونیکی به عموم اساتید وکارکنان و دانشجویان عزیزدانشگاه .