چهارشنبه 24 مهر 1398 _ 17 صفر 1441 _ 16 اکتبر 2019

میلادی:16 اکتبر 2019

تاریخ : يکشنبه 10 مهر 1390     |     کد : 55

تجلیل از ایثارگران با حضور رئیس محترم دانشگاه

دکتر اکرمی : دانشگاه تربیت معلم آذربایجان از نظر تعداد و تنوع برنامه های فرهنگی در بین دانشگاههای استان آذربایجان شرقی رتبه اول را در ترم گذشته کسب کرده است . هم زمان با دفاع مقدس ، دکتر میرجلیل اکرمی ، ریاست دانشگاه ، به همراه معاونین و جمعی از مدیران ارشد ، در جمع کارکنان ایثارگر حضور یافته و آنان را مورد تفقد خود قرار داد .

دکتر اکرمی :
    به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، این جلسه که در اتاق سمینار دانشکده علوم پایه ودر آخرین روز هفته دفاع مقدس ، ترتیب یافته بود ، دکتر اکرمی ، با اشاره به ایثارگری های رزمندگان اسلام ، موفقیت های بدست آمده در همه عرصه های علمی ، اقتصادی ، سیاسی ، و فرهنگی را ناشی از دلاورهای این عزیزان ، در دفاع مقدس دانست ، و تصریح کرد : موفقیت های بدست آمده در دانشگاه نیز، به همت همه همکاران عزیز ،و ایثارگران بوده است .
    وی انتخابات مجلس شورای اسلامی را که در اواخر امسال برگزار می شود ، برای نظام و دانشگاهیان مهم ارزیابی نمود ، و از لزوم بستر سازی مناسب برای حضور همه طیف های سیاسی ، مورد تائید نظام در چهارچوب مقررات ، برای گرم نگهداشتن تنور انتخابات را یاد آور شد .
    ایشان موفقیت های بدست آمده در زمینه آموزش و پژوهش ، در طول سال گذشته را چشمگیردانسته واز کسب مقام برتر ، برنامه های فرهنگی ، در بین دانشگاههای استان آذربایجان شرقی ، توسط دانشگاه تقدیر ، واین جایگاه را برای دانشگاه تربیت معلم آذربایجان ، بعد از دانشگاههای بزرگ ، جایگاه والایی دانست .