سه شنبه 4 تير 1398 _ 22 شوال 1440 _ 25 ژوئن 2019

قمری:22 شوال 1440

میلادی:25 ژوئن 2019

تاریخ : چهارشنبه 30 شهريور 1390     |     کد : 42

راه­ندازی دومین شعبه­ی فروشگاههای زنجیـره­ای رفاه در سطح دانشگاههای کشور، در دانشگاه

همزمان با اتمام عملیات احداث مرکز خرید دانشگاه دومین شعبه­ی فروشگاههای زنجیـره­ای رفاه در سطح دانشگاههای کشور، در دانشگاه تربیت معلم آذربایجان راه­ندازی شد.

همزمان با اتمام عملیات احداث مرکز خرید دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با تلاش و پیگیری مستمر مسئولین دانشگاه، عملیات احداث مرکز خرید دانشگاه در زمینی به مساحت 250 متر مربع آغاز و همزمان با شروع سال­تحصیلی 91 – 90 و در آستانه­ی هفته­ی دفاع مقدس به پایان رسیده و شعبه­ای از فروشگاه رفاه تبریز به منظور تامین مایحتاج ضروری دانشجویان، کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه افتتاح شد.

گفتنی است دوری 35 کیلومتری سایت دانشگاه با مرکز استان و فاصله­ی چند کیلومتری آن با شهرهای اطراف و درخواست­های مکرر دانشگاهیان، لزوم ایجاد مرکز خرید دانشگاه را ضروری می­نمود که این مهم علیرغم استقرار ده ساله­ی دانشگاه در سایت اصلی عملی نشده بود که با تغییر مدیریت دانشگاه و عزم برای رفع این مشکل به سرانجام رسید.

شایان ذکر است: احداث این پروژه با طراحی و نظارت دفتر فنی دانشگاه صورت گرفته و برای آن دو میلیارد ریال هزینه صرف گردیده است.

این پروژه سازه­ی فولادی داشته و در آن مباحث بهینه­سازی رعایت شده و کاملاً بهداشتی و مجهز به سیستم اینترنتی است.