دوشنبه 31 شهريور 1399 _ 04 صفر 1442 _ 21 سپتامبر 2020

میلادی:21 سپتامبر 2020

تاریخ : دوشنبه 15 آبان 1391     |     کد : 414

برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه

همزمان با ایام با سعادت عید سعید غدیر خم به مناسبت گرامیداشت این عید بزرگ و تبیین اندیشه های علوی در جامعه اسلامی چهارمین حلقه منقبت علوی توسط کانون قرآن و نهج البلاغه دفتر نهاد رهبری روز یکشنبه مورخه 14/08/91 در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه برگزار گردید .
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه،در ابتدای این  مراسم حجت الاسلام والمسلمین عباسپور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیر مقدم و گرامیداشت این ایام گفت : غدیر روز تثبیت ولایت  بود نه روز معرفی ولایت. ایشان با تاکید بر این نکته که خطبه غدیر یکی از اساسی ترین خطبه های خداشناسی و ولایت پذیری است دانشجویان را  به تامل در این خطبه فراخواندند.
مهمان ویژه این مراسم حجت الاسلام قدوسی بود که در فضایل و موقعیت ممتاز حضرت امیر مومنان در تاریخ اسلام با استفاده از امکانات تصویری سخن گفتند.
در این مراسم به تعدادی از سادات هدایایی به قید قرعه اهدا شد. مراسم فوق مزین به حضور اساتید ، رییس دانشگاه،اعضای هیات ریسه و برخی دیگر از مسئولین دانشگاه وجمع کثیری از دانشجویان بود.
در کنار این مراسم نمایشگاهی از آثار خوش نویسی و نقاشی هنرمندان ایرانی در موضوع غدیر و ولایت برپا بود.
این مراسم با اجرا ی برنامه های متنوع نظیر شعر خوانی ؛  اجرای موسیقی زنده و  تئاتر صحنه ی غدیر ؛ برگزاری مسابقه و اهدای جوایز خاتمه یافت.

بازگشت به سایت