دوشنبه 31 شهريور 1399 _ 04 صفر 1442 _ 21 سپتامبر 2020

قمری:04 صفر 1442

میلادی:21 سپتامبر 2020

تاریخ : دوشنبه 15 آبان 1391     |     کد : 412

انجمن های علمی دانشگاه شهید مدنی در جشنواره ملی حرکت افتخارآفرین شدند.

پنجمین دوره جشنواره ملی حرکت (ویژه دستاوردهای انجمن های علمی دانشگاهها و مراکز  آموزش عالی کشور) در تالار همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران (مجموعه ابوریحان) از تاریخ یکشنبه 7  آبان 1391 الی چهارشنبه 10 آبان 1391 به همت اداره کل امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و مساعدت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
در این جشنواره دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور گسترده و پرشور شرکت داشتند که دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نیز با حمایت ریاست محترم دانشگاه و کمیته محترم حمایت و نظارت معاونت فرهنگی و اجتماعی در قالب تیم های مختلف انجمن های علمی، دستاوردهای یکسال گذشته خود را در معرض دید عموم و رقابت با سایر دانشگاهها قرار دادند.
در مدت برگزاری این جشنواره علاوه بر بازدید دانشجویان از غرفه ها و دستاوردها، مسئولان مختلف کشوری اعم از  معاونان و مدیران ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، مدیران ارشد معاونت علمی و  فناوری ریاست جمهوری، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، صاحبان صنعت و شرکت های بزرگ تجاری و رسانه های مختلف خبری و  ... نیز از نزدیک با تلاش دانشجویان دانشگاههای مختلف کشور آشنا شدند.
غرفه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نیز شاهد استقبال پرشور دانشجویان سایر دانشگاهها، مسئولان مختلف و به ویژه نماینده محترم معاونت علمی ریاست جمهوری، جناب آقای دکتر سیدی و دکتر حافظ نیا، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، جناب آقای دکتر خواجه سروی، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، سرکار خانم دکتر صادقی، مدیر کل محترم اداره کل امور فرهنگی وزارت علوم، جناب آقای دکتر دارا، رئیس اداره فعالیت های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، جناب آقای دکتر متقی به همراه کارشناسان این اداره بود. در ضن گزارش خبری این دستاوردها در قالب مصاحبه های خبری از شبکه های 3 ا، شبکه خبر، شبکه تهران و شبکه 2 سیمای جمهوری اسلامی ایران منعکس شد.
اختتامیه این جشنواره با حضور مقامات وزارت علوم، معاونت علمی ریاست جمهوری، رؤسا، معاونان فرهنگی و اجتماعی و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و شرکت پرشور دانشجویان حاضر  در جشنواره برگزار شد که طی آن از بین 2500 اثر علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در زمینه انجمن های علمی، ترجمه کتاب «صدا در اینترنت» از طرف انجمن علمی فناوری اطلاعات به عنوان طرح برگزیده جشنواره و طرح زیردریایی دنیز 2 ارائه شده از طرف انجمن علمی مکانیک به عنوان اثر قابل تقدیر در حوزه ابتکار حائز رتبه شدند. آقای صمد نعمتی نیز به عنوان دبیر شورای دبیران دانشگاه با نظر هیأت داوران جشنواره به عنوان دبیر برگزیده شورای دبیران انجمن های علمی کشور  انتخاب و تقدیر شد.
اما در میان کل دانشگاههای کشور، سرکار خانم دکتر رقیه صادقی، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، به اتفاق آراء هیات داوران جشنواره به عنوان معاون برتر فرهنگی و اجتماعی کشور و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به عنوان معاونت برتر فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور معرفی و از  ایشان تقدیر به عمل آمد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان