سه شنبه 1 مهر 1399 _ 05 صفر 1442 _ 22 سپتامبر 2020

قمری:05 صفر 1442

میلادی:22 سپتامبر 2020

تاریخ : دوشنبه 1 آبان 1391     |     کد : 395

برگزاری پنجمین جشنواره و نمایشگاه داخلی «حرکت»

طی مراسمی باشکوه و با حضور ریاست، معاونین، مسئولین بخش های مختلف، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، ساعت 11 صبح روز چهارشنبه 26 مهر ماه 1391 نمایشگاه دستاوردهای انجمن های علمی افتتاح و از غرفه های مختلف این نمایشگاه رونمایی شد. در ابتدای مراسم  با تلاوت آیاتی از قرآن مجید، ریاست محترم دانشگاه، نمایشگاه را افتتاح و با حضور در تک تک غرفه ها ضمن آشنایی با روند اجرایی طرح های انجمن های علمی، سوالاتی در مورد جوانب مختلف این طرح ها مطرح نمودند.  حضور پرشور دانشجویان و مشاهده توانمندی های انجمن های علمی از نکات بارز اولین روز نمایشگاه بود.

استقرار تیم تعیین قند و گروه خونی از طرف انجمن زیست شناسی، هواپیمای بدون سرنشین «آذرپهباد»، زیر دریایی «دنیز 2»، طرح اولیه «موتور استرلینگ»، نمایشگاه عکس ادیان و مذاهب، غرفه نشریات علمی انجمن ها، نمایشگاه گل و گیاه، غرفه «هیدروپونیک» انجمن گیاه پزشکی، طرح اولیه شناور سطحی انجمن مکانیک، نمونه های حشرات و آفت های گیاهی، رونمایی از سه بازی فکری که برای اولین بار در ایران تولید شده است، نرم افزار جامع زبان انگلیسی، استقرار تیم های مختلف انجمن عمران و ساخت پل ماکارونی و ... از جمله دستاوردهای این نمایشگاه است.
این نمایشگاه تا روز یکشنبه 30 مهرماه 1391 برای بازدید عموم پذیرای علاقمندان به عرصه علم و دانش بود

معاونت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

نوشته شده توسط   مدیریت پورتال : روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان