سه شنبه 4 تير 1398 _ 22 شوال 1440 _ 25 ژوئن 2019

قمری:22 شوال 1440

میلادی:25 ژوئن 2019

تاریخ : يکشنبه 27 شهريور 1390     |     کد : 39

دانشگاه تربيت معلم آذربايجان بعنوان سومين دانشگاه از مجموعه دانشگاههاي وزارت علوم ،‌تحقيقات و فناوري بعد از دانشگاههاي تهران و تبريز، پرديس بين المللي خود را در منطقه آزاد تجاري اقتصادي ارس راه اندازي نمود.
    به گزارش روابط عمومي دانشگاه با ايجاد ظرفيتها و پتانسيل هاي جديد براي دانشگاه و همزمان با شتابگيري و ارتقاي كيفيت فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه، ايجاد پرديس بين المللي دانشگاه در منطقه آزاد ارس با رايزنيها و انجام مكاتبات و برپايي جلسات متعدد و پيگيريهاي مستمر محقق گرديد .

براساس توافقات اوليه مقرر است منطقه آزاد ارس دفتر مركزي و تعداد 10 باب كلاس درسي را به مدت يك¬سال در اختيار دانشگاه قرار داده و همزمان سه هكتار زمين جهت احداث فاز اول پرديس دانشگاه تربيت معلم آذربايجان در محل سايت دانشگاهي منطقه ارس به دانشگاه تحويل نمايد.
     دكتر عادل نجف زاده معاون فرهنگي اجتماعي منطقه آزاد ارس در جلسه¬ي اعضاي هيئت مؤسس پرديس بين المللي دانشگــاه با اعلام اين مطلب كه، يكي از ملاك هاي بارز توسعـه، توسعه آموزش عالي است گفت: منطقه ي آزاد ارس در مجمــوع 53 هكتار زمين مرغوب منطقه را به سايت آموزش عالي اختصاص داده و هم اكنون در حال فراهم نمودن زيرساخت هاي لازم در آن مكان است.
     به گفته ي وي اين زمين ها در مناسب ترين مكان قرار داشته و مشرف به سد در حال احداث گلفرج مي باشد كه فضاي بسيار مطلوب با چشم اندازي زيبا را خواهد داشت و براساس مصوبه هيئت محترم وزيران با قيمت بسيار نازل و ناچيزي در اختيار دانشگاه قرارخواهد گرفت.
     دكتر رضا نقي پور معاون پژوهشي دانشگاه نيز در اين جلسه با ابراز اميدواري براي پذيرش دانشجو در مهرماه سالجاري براي پرديس بين المللي دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه تربيت معلم آذربايجان با رويكردي جديدو متفاوت با ديگر دانشگاههاي موجود در منطقه ارس و با اولويت پژوهش و آموزش¬هاي مجازي حضور قوي در پرديس بين المللي خواهد داشت. در ادامه¬ي اين جلسه دكتر كريم صالح زاده رئيس حوزه رياست دانشگاه خواستار همكاريهاي تنگاتنگ و بيش از پيش منطقه ارس به منظور كسب مجوز براي رشـــته هاي مورد درخواست دانشگاه شد.
     در اين جلسه دكتر مهرداد مهكام به عنوان مسئول راه اندازي پرديس بين المللي دانشگاه به مسئولين منطقه آزاد ارس معرفي گرديد.