دوشنبه 31 شهريور 1399 _ 04 صفر 1442 _ 21 سپتامبر 2020

تاریخ : يکشنبه 23 مهر 1391     |     کد : 388

برپایی نمایشگاه عکس زلزله آذربایجان در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

نمایشگاه عکس زلزله آذربایجان با عنوان " ترحم نه،شتاب در انسانیت" در دانشگاه
 شهید مدنی آذربایجان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نمایشگاه عکسی تحت عنوان"ترحم نه،شتاب در انسانیت " به همت کانون های دانشجویی فیلم وعکس وشعرو ادب دانشگاه وبمناسبت همدردی و حمایت از زلزله زدگان آذربایجان برگزار شده است.
آثارارائه شده در قالب عکس،ایستگاه بلوتوث و بنر شامل اخبار و رویداد ها و نحوه کمک رسانی به تصویر کشیده شده ودر معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.
هدف از بر گزاری این نمایشگاه گرامیداشت یاد و خاطره جان باختگان وابرازهمدردی با آسیب دیدگان زلزله آذربایجان ،ایجاد روحیه همگرایی ، تقویت حس مسئولیت انسانی و اجتماعی در قبال همنوعان،تعمیق باورهای انسانی،تلاش در جهت سازمان دهی کمک های جامعه دانشگاهی و تبیین شرایط حاکم بر مناطق زلزله زده در راستای ضرورت کمک رسانی می باشد.
گفتنی است عواید حاصل از این نمایشگاه تحت عنوان صندوق خیریه وبازارچه خیریه  برای مناطق زلزله زده ارسال خواهد شد.
این نمایشگاه از ساعت 8 الی 18 به مدت سه روز از 23مهر به روی بازدید کنندگان باز خواهد بود.

نوشته شده توسط   مدیریت پورتال : روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان