جمعه 16 خرداد 1399 _ 13 شوال 1441 _ 5 ژوئن 2020

قمری:13 شوال 1441

میلادی:5 ژوئن 2020

تاریخ : يکشنبه 27 شهريور 1390     |     کد : 38

از صبح روز شنبه مورخه 26/6/90 ، ثبت نام از دانشجویان جدید الورود ، دانشگاه تربیت معلم آذربایجان در محل ساختمان شهدا آغاز شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت معلم آذربایجان ، امسال 2000 دانشجوی جدید الورود ، در مقاطع مختلف کارشناسی ، کارشناسی ارشد
، دکتری ، در سه دوره روزانه ، شبانه ، و مجازی به تحصیل می پردازند .
به گفته دکتر کریم صالح زاده ، رئیس حوزه ریاست ، امسال تمهیدات لازم جهت ثبت نام بدون دغدغه و نظام مند ، اندیشیده شده و دانشجویان جدید الورود ، بدون هیچ مشکلی و براحتی در حال ثبت نام هستند .
ثبت نام دانشجویان ، طبق برنامه معاونت آموزشی ، موجود در سایت دانشگاه ،در روزهای مجزا برای دانشجویان دختر و پسر ، تا مورخه 31 شهریور همه روزه از ساعت 9 صبح تا ساعت 17 ادامه دارد .
گفتنی است ، به منظور رفاه حال دانشجویان جدیدالورود ، وخانواده معزز آنان ، اطلاع رسانی به شیوه های مناسب ، پخش فیلم در محل آمفی تا تر استاد شهریار ، ایجاد ایستگاه صلواتی ، ایستگاه بلوتوث ، ایجاد باجه فتوکپی و تکثیر ، تعبیه مکانهای متعدد جهت راهنمایی دانشجویان ، و ... انجام پذ یرفته است .