دوشنبه 31 شهريور 1399 _ 04 صفر 1442 _ 21 سپتامبر 2020

قمری:04 صفر 1442

میلادی:21 سپتامبر 2020

تاریخ : چهارشنبه 12 مهر 1391     |     کد : 377

اولین سمینار تخصصی حقوقی با حضور اولین پروفسور حقوقی کشور در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

اولین سمینار تخصصی حقوقی با رویکرد لایحه جدید قانون مجازات اسلامی نسبت به امنیت قضایی با حضور پروفسور آخوندی در سالن شهریار دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بر گزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ،در این سمینار تخصصی ،عضو هیأت علمی دانشگاه هاوایی،با اشاره به اینکه اصلاح قانون باید در ماهیت آن باشد نه در ظاهر ماده افزود:قانون ضمن پاسخ به نیاز جامعه،باید تأمین کننده امنیت قضایی فرد نیز باشد تا هیچ متهمی به نا حق
مجازات نشود .
پروفسور آخوندی افزود : بشر از گذشته های دور همواره خواستار دادرسی و محاکمه و سپس مجازات متهم بوده است،تا عدالت در همه ی ابعاد به طور کامل اجرا شود.وی با اشاره به مفهوم امنیت قضایی افزود:دین مبین اسلام بعد از محاکمه عادلانه در دادگاههاصالحانه و صادقانه خواستار مجازات گناهکار است و هیچگاه قبل از محاکمه و اثبات گناهکار بودن  متهم، وی را محکوم و مجازات نمی کند.
وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه در دنیای امروز،شهادت و سوگندارزش واقعی خود را از دست داده بنابراین مهمترین عوامل برای اثبات گناهکاربودن متهم وجود مدارک و ثبوت کافی است تا بیگناه یا گناهکار بودن متهم اثبات شود.
وی با اشاره به این موضوع که شک و تردید همواره مانع اثبات اتهام است گفت:
قاضی نباید تنها با تکیه بر علم خود و بدون دلیل قضاوت کرده و باعث تعارض در جامعه باشد بلکه با قضاوت بر طبق قانون و مدارک موجود مجری توانمند عدالت باشدتا هیچ انسانی به ناحق مجازات شود.
این سمینار با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی  وانجمن علمی فقه و حقوق  وبا شرکت اساتید و دانشجویان رشته فقه و حقوق اسلامی در دانشگاه  شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.