دوشنبه 31 شهريور 1399 _ 04 صفر 1442 _ 21 سپتامبر 2020

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس و نشست
فرهنگی و سیاسی اعضای پایگاه مقاومت شهدای دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
صبح روز سه شنبه 4 مهر ماه در سالن آمفی تأتر دانشکده علوم پایه با شرکت

حداکثری اعضای پایگاه مقاومت و با حضور سردار مصطفی مولوی جانشین فرمانده لشکر همیشه پیروز 31 عاشورا در دوران دفاع مقدس و دکتر میر جلیل اکرمی رئیس دانشگاه، یادگار دوران حماسه و ایثار و همچنین هیأت رئیسه برگزار شد.
در این مراسم ابتدا علی اصغر خدایی فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد مسعود حضرت معصومه(س) و میلادثامن الائمه حضرت امام رضا علیه السلام و همچنین تبریک هفته دفاع مقدس مقدم ریاست محترم دانشگاه و سردار مولوی را گرامی داشت.
دکتر اکرمی ریاست دانشگاه نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: دفاع مقدس
مایه و پایه وجوهره ی اصیل مسلمانی ما  و جولانگاه حضور مردان
صاحب شرافت و عرصه رشادت و شهادت و عرصه هر آنچه که مقدس و فضیلت انسانی تلقی می شد بود و زمینه و بستری شد تا ملت بزرگ ایران شایستگی و ظرفیت های اصلی خود را بروز دهند.
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به پیشرفت های بدست آمده افزود : ده سال از چشم انداز ،در تولید علم جلو هستیم و مقام اول تولید علم در منطقه را داریم و به حول قوه الهی در آینده نه چندان دور جایگاه شاخصی را در دنیا بدست می آوریم .وی در بخش پایانی سخنان خود گفت :حماسه ای که ایثارگران در دفاع مقدس آفریده اند باید به نسل های آینده منتقل کنیم چرا که این امر نظام ما را بیمه خواهد کرد.
در خاتمه این مراسم سردار مصطفی مولوی نیز خاطراتی از دوران دفاع مقدس و
 رشادت ها وجانفشانی های رزمندگان اسلام بیان کرد.
این مراسم با اهدای جوایز به تعدادی از برندگان مسابقه کتبی به پایان رسید.

.

نوشته شده توسط   مدیریت پورتال : روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان