جمعه 16 خرداد 1399 _ 13 شوال 1441 _ 5 ژوئن 2020

میلادی:5 ژوئن 2020

تاریخ : يکشنبه 27 شهريور 1390     |     کد : 37

انتصاب رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامی

طی حکمی از سوی دکتر مير جليل اکرمی ، رئيس دانشگاه تربيت معلم آذربايجان ، دکتر منصور ايمانپور ، به عنوان رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامی ، منصوب شد .

در اين حکم رياست محترم دانشگاه ، از دکتر ايمانپور خواسته است ، همه توان و کارايی خود را در بهره گيری از امکانات برای پيشبرد اهداف دانشگاه و انجام وظايف محوله بکار گيرد .

همچنين رياست دانشگاه ، طی حکم جداگانه ای ، از زحمات دکتر معروفعلی احمد وند ، در مدت زمان تصدی  رياست  دانشکده الهيات و معارف اسلامی ، صميمانه تقدير و تشکر نموده ا ند  .

گفتنی است،  دکتر منصور ايمانپور قبل از اين سمت ، معاونت دانشکده مذکور را بر عهده داشت ، که طی  حکمی از طرف رياست  دانشگاه ، دکتر احمد مظاهر توبی،

به اين مسئوليت منصوب شد .

روابط عمومی دانشگاه