جمعه 16 خرداد 1399 _ 13 شوال 1441 _ 5 ژوئن 2020

قمری:13 شوال 1441

میلادی:5 ژوئن 2020

تاریخ : يکشنبه 27 شهريور 1390     |     کد : 36

پیام دکتر میر جلیل اکرمی ؛ رئیس دانشگاه تربیت معلم آذربایجان به مناسبت بازگشایی دانشگاهها

با درود به روان پاک بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران ، حضرت امام خمینی (ره) و با آرزوی طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری و با سلام و درود به دانشگاهیان عزیز، همزمانی فرار رسیدن بهار تعلیم و تربیت و گشایش دوباره بوستان علم و معرفت با هفته دفاع مقدس برای ما یادآور این کلام گهربار امام علی (ع) است که دانش و ارزش و علم و ایمان دو بال برای پیشرفت همزمان در ابعاد مادی و معنوی است.
این شروع مجدد را به صاحبان خرد و اندیشه، اساتید دلسوز و متعهد و دانشجویانی که همواره ره پویان طریق علم و معنویت بوده و با بهره گیری از تعالیم دینی، معارف قرآنی و ارزشهای معنوی، توسعه دستاوردهای علمی را در جهت خدمتگزاری به خلق خدا به ارمغان خواهند آورد، تبریک و تهنیت عرض می کنم.
امید آن دارم که فرزندان عزیزم در دانشگاه تربیت معلم آذربایجان با توکل به خداوند متعال، تمسک به ارزشهای دینی، پیوستن به کاروان ارزشمند علم و دانش، فعالیت مستمر و اندیشمندانه در امور سیاسی و اجتماعی در سالی که از جانب مقام معظم رهبری و مرادمان به سال جهاد اقتصادی نامبردار شده، در پیشبرد علم، تحقیقات و فناوری تلاش وافر نموده و با حضور پر نشاط خود در دانشگاه که به فرموده بنیانگذار انقلاب اسلامی مبدا همه تحولات است. در پیشرفت و سرفرازی ایران عزیزمان قدمهای موثری بردارند.
مقدم پر خیر و برکت خواهران و برادران عزیزی را که امسال در کسوت طالب علم وارد عرصه دانش اندوزی این دانشگاه شده اند، گرامی داشته و از خداوند متعال برای آنها توفیق روز افزون آرزومندم.