دوشنبه 31 شهريور 1399 _ 04 صفر 1442 _ 21 سپتامبر 2020

میلادی:21 سپتامبر 2020

تاریخ : شنبه 18 شهريور 1391     |     کد : 345

به مناسبت هفته دولت : تقدیر جمعی از کارمندان و اعضای هیأت علمی از ریاست دانشگاه

به مناسبت هفته دولت جمعی از کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه از خدمات و تلاشهای دکتر اکرمی با حضور در دفتر کار ایشان و اهدای لوح ، تقدیر نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،جمعی از کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه به منظور قدردانی و سپاس از خدمات دکتر میرجلیل اکرمی رئیس دانشگاه و به مناسبت هفته دولت با حضور در دفتر کار ایشان با اهدای لوح ، تقدیر نمودند.
در ابتدای جلسه ، آقایان دکتر عبداله کیوانی به نمایندگی از طرف اعضای هیات علمی و مجید فتاح زاده به نمایندگی از سوی کارمندان دانشگاه ، طی سخنان کوتاهی از فعالیت ها و تلاشهای بی دریغ دکتر اکرمی در جریان سال گذشته تقدیر نمودند.
سپس ریاست دانشگاه طی سخنانی گفت: اینجانب همواره پشتیبانی معنوی همکارانم را مایه دلگرمی برای خود احساس کرده و در کنار همه دوستان و کارکنان و اعضای هیئت علمی برای تعقیب اهداف دانشگاه تلاش و کوشش نموده ام و مایه ی مسرت است که تلاشها و خدمات امروز موجب رضایت همکاران گردیده و انشاءالله مرضی درگاه خداوند منّان باشد.
وی در بخش دیگر از سخنان خود گفت: در محیط های علمی ایجاد آرامش خاطر و آسایش فکری لازمه ی اول تولید علم است و بر همین اساس و اعتقاد همه ی مدیران دانشگاه هر چه در توان دارند بکار گرفته اند تا در فضای آرام اهداف علمی دانشگاه را محقق سازند.
در پایان لوح تقدیری از طرف هیات علمی و کارکنان به ریاست دانشگاه تقدیم شد.