دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
flag
تاریخ : چهارشنبه 5 بهمن 1401

انتصاب سرپرست اداره دانشجویان غیرایرانی

آقای جعفر امشاسفند در حکمی از سوی سرپرست دانشگاه، بعنوان سرپرست اداره دانشجویان غیرایرانی دانشگاه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ آقای جعفر امشاسفند طی حکمی از سوی دکتر محمدصادقی آزاد، سرپرست دانشگاه، به سمت سرپرست اداره دانشجویان غیرایرانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، منصوب شد.
در این حکم خطاب به آقای جعفر امشاسفند آمده است: نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی در امور آموزشی، پژوهشی و اجرایی و بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری  به موجب این حکم به عنوان سرپرست اداره دانشجویان غیرایرانی دانشگاه منصـوب می‎گردید. امید است با استعانت از الطاف الهي و بهره‎گيري از توانمندي‎هاي خود و همکاری دیگر مسئولان ذیربط، حسب ضوابط مربوطه اهتمام لازم را به عمل آوريد. توفيق روز افزون شما را از خداوند منان مسئلت دارم.
آقای جعفر امشاسفند از اعضای هیات علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات عربی دانشگاه است و مدیریت کتابخانه مرکزی دانشگاه را درسوابق اجرایی خود دارا میباشد.
 شایان ذکر است سرپرست دانشگاه، با صدور نامه ای از زحمات و خدمات خانم دکتر لطف اللهی که پیش از این در سمت فوق منشا خدمات بود، تشکر نمود.