دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
flag
تاریخ : شنبه 1 بهمن 1401

انتصاب سرپرست استعدادهای درخشان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

دکتر امیرحسین مصفا طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه، بعنوان سرپرست استعدادهای درخشان دانشگاه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ امیرحسین مصفا دانشیار گروه آموزشی مکانیک دانشکده فنی و مهندسی طی حکمی از سوی دکتر محمدصادقی آزاد، سرپرست دانشگاه به سمت سرپرست استعدادهای درخشان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، منصوب شد.
در این حکم خطاب به دکتر امیرحسین مصفا آمده است: نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی در امور آموزشی و پژوهشی و بنا به پیشنهاد معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی به موجب این حکم به عنوان سرپرست استعدادهای درخشان دانشگاه منصوب می‎گردید. امید است با استعانت از الطاف الهي و بهره‎گيري از توانمنديهاي خود و همکاری دیگر مسئولان ذیربط، حسب ضوابط مربوطه اهتمام لازم را به عمل آوريد. توفيق روز افزون شما را از خداوند منّان مسئلت دارم.
امیرحسین مصفا دارای جزو دانشمندان 2 درصد برتر جهان ودارای دکترای تخصصی مهندسی مکانیک در گرایش تبدیل انرژی با رتبه علمی دانشیاری است.
 شایان ذکر است سرپرست دانشگاه، با صدور نامه ای از زحمات و خدمات دکترالمکچی که پیش از این در سمت فوق منشا خدمات بود، تشکر نمود.