دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
flag
تاریخ : يکشنبه 2 بهمن 1401

انتصاب سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

دکتر احمد حسینی طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه، بعنوان سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر احمد حسینی دانشیار گروه آموزشی فلسفه طی حکمی از سوی دکتر محمدصادقی آزاد، سرپرست دانشگاه، به سمت سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، منصوب شد.
در این حکم خطاب به دکتر احمد حسینی آمده است: نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی در امور آموزشی و پژوهشی به موجب این حکم به عنوان سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصـوب می‎گردید.امید است با استعانت از الطاف الهي و بهره‎گيري از توانمندي‎هاي خود و همکاری دیگر مسئولان ذیربط، حسب ضوابط مربوطه اهتمام لازم را به عمل آوريد. توفيق روز افزون شما را از خداوند منان مسئلت دارم.
دکتر حسینی از پژوهشگران برتر دانشکده الهیات دانشگاه، دارای دکترای تخصصی فلسفه و رتبه علمی دانشیاری بوده و معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده الهیات و معارف اسلامی را بمدت 8 سال در سوابق اجرایی خود دارا میباشد.
 شایان ذکر است سرپرست دانشگاه، با صدور نامه ای از زحمات و خدمات دکترعبدالمحمدزاده که پیش از این در سمت فوق منشا خدمات بود، تشکر نمود.