پنجشنبه 3 مهر 1399 _ 07 صفر 1442 _ 24 سپتامبر 2020

قمری:07 صفر 1442

میلادی:24 سپتامبر 2020

تاریخ : دوشنبه 6 شهريور 1391     |     کد : 339

امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه کانازاوای ژاپن و دانشگاه شهید مدنی آذر بایجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ودانشگاه کانازاوای ژاپن امضاء شد.

بر اساس این تفاهم نامه دو طرف توافق نمودند مطالعات اولیه مهندسی زلزله و ارزیابی و صدمات سازه ای ناشی از زلزله اخیر  اهر ،هریس و ورزقان انجام و نتایج آن در معرض دید جوامع علمی و دانشگاهی قرار گیرد.

همچنین دو طرف نسبت به برگزاری همایش های مشترک علمی،تحقیقاتی و فناوری و تبادل دانشجو در رشته ها و مقاطع مختلف بر اساس مقررات جاری دو کشور،مبادله اطلاعات کتاب ها و نشریات علمی و تحقیقاتی،میکرو فیلم و نرم افزار های رایانه ای در زمینه های آموزشی و پژوهشی و فناوری اقدام خواهند کرد.

همچنین مقررشد دو طرف تسهیلات  لازم را برای باز دید دانشجویان و محققان و اساتید فراهم نمایند .

این تفاهم نامه توسط دکتر علیرضا راستکار ابراهیم زاده  به عنوان معاون پژوهش وفناوری دانشگاه

شهید مدنی آذربایجان و پروفسور ماساکاتسو میا جیما رئیس بخش مهندسی زلزله دانشگاه کانازاوا امضاء و تبادل گردید.

شایان ذکر است بند اول این توافق نامه روز سه شنبه 7/6/91 با حضور محققین دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ودانشگاه کانازاوا در مناطق زلزله زده اهر ،هریس و ورزقان و تحقیقات میدانی و مطالعات اولیه اجرایی خواهد شد.