دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
flag
تاریخ : چهارشنبه 15 دي 1400
کد 3167
  با عنایت به مصوبه شورای استانی و تصمیمات هیات رئیسه محترم دانشگاه در خصوص برنامه ریزی آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400، نحوه برگزاری کلاسها در این نیمسال به شرح زیر خواهد بود:
•    کلیه دروس و کلاس های آموزشی دوره های تحصیلات تکمیلی بصورت حضوری برگزارخواهد شد.
•    کلاس های عملی، کارگاهی و تربیت بدنی کلیه دوره های کارشناسی براساس برنامه ریزی دانشکده‌ها بصورت حضوری و فشرده در طول نیمسال و یا تابستان برگزار خواهد شد.
•    کلاس های نظری دوره کارشناسی به‌صورت مجازی برگزارخواهد شد.
•    کلاس های آموزشی دانشجویان غیرایرانی که بصورت کلاس مستقل تشکیل می شوند فعلا به‌صورت مجازی برگزارخواهد شد.
•    کلیه دروس و کلاس های دانشجویان در تمام مقاطع و برای تمام ورودی ها  (در هر دو حالت حضوری و مجازی) طبق جدول زمانبندی زیر برگزار می‌شود.

•    دانشجویان گرامی در صورت وجود هرگونه ابهام و یا برای اطلاع از برنامه کلاسهای عملی و آزمایشگاهی با دانشکده و گروه خود تماس بگیرند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه