دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
flag
تاریخ : يکشنبه 12 دي 1400

بمناسبت هفته بصیرت و میثاق امت با ولایت:

مراسم ویژه " سردار بصیرت" با حضور امیر دریادار رضا عباسی مدیرکل حفط آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس استان آذربایجان شرقی، در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ویژه مراسم "سردار بصیرت" به مناسبت دومین سالگرد شهادت فرمانده رشید سپاه اسلام "سپهبد حاج قاسم سلیمانی" با حضور امیر دریادار رضا عباسی مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان آذربایجان شرقی، پدر شهید سرافراز محمدرضا فخیمی از شهدای مدافع حرم و جمعی از مدیران ، اساتید و کارکنان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.
 حجت الاسلام رنجبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، در سخنان کوتاهی با اشاره به ابعاد بارز شخصیتی سردار شهید سلیمانی و ذکر این نکته که مسیر اهل بیت از مسیر ولایت می‌گذرد، گفت: حاج قاسم به ما یاد داد تا زمانی که در راه و طریق روشن ولایت قدم بردارید بی شک موفق خواهید شد.
 وی افزود: اخلاص در عمل، و ذوب در ولایت بودن با تمام ابعاد و شئون وجودی، از خصوصیات بارز و معنوی این شهید والامقام و عزیز ملت ایران است. وقتی انسان اخلاق محور و دلداده خدا باشد خدای متعال در قلب او محبتی می آفریند که محبوب دلها و سردار قلبها می‌شود، این مسیر روشن توسط خداوند حکیم ترسیم شده است .
وی تصریح نمود: دشمنان بدانند حذف حاج قاسم در صفحات مجازی شاید، اما مکتب  ایشان در صفحات دلدادگان ایشان هرگز حذف شدنی نیست.
 سردار دریادار رضا عباسی، مدیر کل نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس در استان آذربایجان شرقی طی سخنانی در این مراسم با اشاره به اهمیت و لزوم داشتن بصیرت در حوادث و تحولات کشور، وجود و حضور مدافعان حرم در فراسرزمین ایران و جبهه مقاومت را از اهداف راهبردی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: ایجاد عمق استراتژیک برای همه شئون منافع ملی از اهداف مهم کشور است، در این راستا تعدادی از منافع ملی ما فراتر از ساحل و سرزمین ماهستند لذا عمق استراتژی ما ایجاب می‌کند که در فراسرزمین خود نقطه دفاعی را ( مثلا در برابر غده سرطانی داعش و سایر تروریستها و ...) تشکیل دهیم، در نتیجه راهبرد امنیتی ما تلفیقی از راهبرد تهدید محور و هدف محور است.
وی تصریح نمود: دیپلماسی زمانی فعال است و قدرت دارد که پشتوانه اش اقتدار و قدرت بازدارندگی در عرصه میدان باشد، در اینصورت قدرت‌های بزرگ، دیگر تهدید محسوب نخواهند شد.
وی افزود: براساس این استراتژی مذکور، ما با هدف دفاع از منافع ملی کشور در مناطق فراسرزمینی خود نیز حضور داریم.
وی با بیان اینکه ما وقتی در جبهه مقاومت حضور پیدا می کنیم اوج اقتدار نظام خودمان را به تصویر می کشیم افزود:  چنانچه بصیرت لازم را  نداشته باشیم و عمق استراتژی ملی را در نظر نداشته باشیم، ممکن است در جبهه دشمن قرار بگیریم.
وی در خصوص اینکه چرا حاج قاسم به عنوان یک مکتب مطرح است به ذکر چند خصوصیت برجسته این شهید والامقام اشاره نمود و بیان داشت: شهید سلیمانی سرداری فراملی و فرامنطقه‌ای بود  که خصوصیت اخلاقی وبارز او، وجود معنویت واخلاق کامل اسلامی ایشان است،  از خصوصیات بارز دیگر ، شجاعت و تدبیر در میدان‌های نبرد، حضور مستمر در کنار رزمندگان،  بی پروا در برابر دشمن قرار گرفتن، ذوب بودن در ولایت و همینطور بصیر به تمام معنای کلمه بود.ن سردار سلیمانی است .