دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
flag
تاریخ : پنجشنبه 9 دي 1400
کد 3165

درخشش دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشکده فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نوزدهمین مسابقات ملی مهارت

امیر کبیری، دانشجوی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مدال طلای نوزدهمین مسابقات ملی مهارت را بخود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امیر کبیری دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشکده فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ونخبه مهارتی، با کسب مدال پرافتخار طلای نوزدهمین مسابقات ملی مهارت در رشته فناوری های وب به میزبانی استان خراسان رضوی افتخاری ماندگار را برای این دانشگاه آفرید.
دکتر مهدی هاشم زاده رئیس دانشکده فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه، با اعلام این خبر گفت: امیر کبیری، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر ورودی 1397دانشگاه شهید مدنی آذربایجان شرکت کننده در نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته فناوری های وب که از 23 لغایت 26 آذر ماه سال جاری به میزبانی استان خراسان رضوی و با حضور 21 شرکت کننده برگزار شد، موفق شد با کسب 820 امتیاز مدال طلای این دوره از مسابقات ملی مهارت را کسب کند.
وی افزود: برگزیدگان نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت پس از حضور در اردوی آماده سازی به چهل و ششمین دوره مسابقات جهانی مهارت که از تاریخ 12 الی 17 اکتبر سال 2022 ( مهر ماه سال 1401 ) در شهر شانگهای کشور چین، برگزار خواهد شد اعزام می شوند.
گفتنی است پیش از این، امیر کبیری در مسابقات مهارتی آسیایی 2021 روسیه نیز، در رشته طراحی و توسعه وب موفق به دریافت مدال برنز این دوره از مسابقات شده بود.