دوشنبه 31 شهريور 1399 _ 04 صفر 1442 _ 21 سپتامبر 2020

قمری:04 صفر 1442

میلادی:21 سپتامبر 2020

تاریخ : چهارشنبه 28 تير 1391     |     کد : 311

برگزاری نهمین سمینار بین المللی معادلات دیفرانسیل و سیستم های دینامیکی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نهمین سمینار بین المللی
معادلات دیفرانسیل و سیستم های دینامیکی از تاریخ 21 الی 23 تیر ماه در دانشگاه
 شهید مدنی  آذربایجان با شرکت 180 نفر از اساتید،محققان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی این شاخه برگزار گردید.
دکتر محمد جهانشاهی دبیر علمی سمینار در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت:برنامه ریزی های متوالی ومنسجم  سمیناراز مهر ماه 1390 آغاز و در طول رافراهم  9 ماه فراخوان مقاله،امکان ثبت نام و ارسال مقالات بصورت کاملأ الکترونیکی(on line)  و سیستم دریافت و ارسال مقاله به داوری و اعلام نتایج آن را بصورت اجراء نمودیم.
وی افزود:در کنار سمینار ،کمیته برگزاری موفق شد که 3 کارگاه ریاضیات مالی،ریاضیات زیستی و معادلات دیفرانسیل پاره ای را با ارایه دهندگان از داخل و خارج کشور و با شرکت علاقه مندان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در روز اول سمینار بر گزار نماید. دکتر محمد جهانشاهی همچنین گفت: در طول برگزاری این سمینار 4 سخنرانی عمومی ،توسط 4 نفر از متخصصان داخلی و خارجی  و 138 سخنرانی تخصصی و 10 مورد مقاله بصورت پوستر ارایه شد.
از ویژگی های مهم این همایش در کار گاه ها و سخنرانی های عمومی و تخصصی پرداختن به کار برد های این شاخه در مسائل زیستی،پزشکی،جمعیتی،اقتصادی و بخصوص مسائل مختلف فیزیک و مهندسی بود و مباحث سمینار کاملأنمودی از تلفیق موضوعات و مباحث رشته های مختلف یاد شده با ریاضیات بود.
همچنین چاپ و ارایه پروسیدینگ(مجموعه مقالات)سمینارهمزمان با برگزاری آن از ویژگی های دیگر این همایش بود.
گفتنی است در حین برگزاری این همایش،باز دیدی از رصدخانه تاریخی خواجه نصیرالدین طوسی شهر مراغه به همراه میزبانی شام توسط دانشگاه بناب انجام گرفت که سبب تنوع بیشتر برنامه ها برای شرکت کنندگان  بود.
وی افزود:دبیران علمی و اجرایی همایش وظیفه خود می دانند که ازریاست محترم دانشکاه معاون پژوهش وفناوری،حراست و روابط عمومی و امور اداری و حامیان همایش
و متولیان را یاری دادند کمال تقدیر و تشکررا ابراز نماید. لازم بذکراست که دبیر اجرایی سمینار دکتر ناصر آقازاده ودبیر اجرایی کارگاه ها دکتر مجتبی رنجبر  بودند.