چهارشنبه 24 مهر 1398 _ 17 صفر 1441 _ 16 اکتبر 2019

قمری:17 صفر 1441

میلادی:16 اکتبر 2019

تاریخ : شنبه 12 شهريور 1390     |     کد : 31

دکتر اکرمی : با آغاز سال تحصیلی جدید ، جمعیت دانشجویی دانشگاه به بیش از 8500 نفر خواهد رسید

جمعیت دانشجویی دانشگاه ...

دکتر میر جلیل اکرمی ریاست دانشگاه تربیت معلم آذربایجان با اعلام این خبر گفت: دانشگاه تربیت معلم آذربایجان بعنوان دومین دانشگاه دولتی بزرگ در استان آذربایجان شرقی با آغاز دهه ی سوم از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود افقهای روشنی را پیش رو داشته و با اتکاء به دانایی و توانایی اساتید ، پویایی و شکوفایی دانشجویان و کاردانی و کارائی کارمندان دانش¬محوری را سرلوحه امور قرار داده و در این راه به حرکت شتابنده خود ادامه می دهد. ایشان با اشاره به آمادگی و تمهید مقدمات استقبال شایسته از دانشجویان جدیدالورود گفت: ظرفیت مصوب این دانشگاه براساس مطالعات مرحله اول فاز یک طرح جامع 10000 نفر تعیین گردیده که مهرماه امسال با ورود 2000 نفر دانشجوی جدیدالورود در رشته ها و مقاطع و دوره های مختلف، جمعیت دانشجویی دانشگاه به بیش از 8500 نفر خواهد رسید. ایشان اظهار امیدواری کرد برای اولین بار سال آینده ظرفیت دانشجویی دانشگاه از 10000 نفر فراتر رفته و موجبات نیل به اهداف از پیش تعیین شده جمعیت دانشجویی این دانشگاه محقق گردد.