دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
flag
تاریخ : جمعه 1 اسفند 1399

به مناسبت روز جانباز: معرفی گوشه ای از همت و تلاش ستودنی یک جانباز

معرفی ابعاد اخلاقی، شخصیتی و خصوصیات کاری تنها جانباز ۷۰درصد دفاع مقدس در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

معرفی ابعاد شخصیتی سیدعلی سید حسینی تنها جانباز ۷۰درصد دفاع مقدس در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

در ایام فرخنده اعیاد شعبانیه و روزهای پایانی سال ۹۹ و به بهانه میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام بزرگ جانباز دشت کربلای حسینی و روز جانباز، به سراغ یکی از موفق ترین کارمندان دانشگاه، شاغل در اداره امور حقوقی دانشگاه رفتیم تا ضمن تبریک این روز به ایشان با وی در خصوص ویژگی های بارز یک کارمند نمونه صحبت کنیم اینبار نیز ایشان با همان تواضع و حجب و حیای همیشگی، مانند دفعات قبل از حضور برای مصاحبه خودداری می‌کند و می‌گوید :سایر همکاران از من بهترند، به سراغ آنها بروید. اما اینبار مصمم تر از قبل بودیم لذا به سراغ سایر کارمندان دانشگاه رفتیم تا به وسیله آنها با ابعاد شخصیتی ایشان و دلیل اصلی رضایت عمومی از نحوه کار و تلاش آقای سید علی سیدحسینی بیشتر آشنا شویم و سپس بتوانیم در بضاعت خود، شما را نیز با این همکار عزیز و مهربان آشنا سازیم. علی جعفری آذر، سید محی الدین صدر آرا جانباز و کارشناس امور حقوقی دانشگاه و کوروش شمسی، جانباز از گزینش دانشگاه به این سوال ما که خصوصیات بارز شخصیتی آقای سید علی سید حسینی کارشناس امور حقوقی دانشگاه چیست پاسخ میدهند:

علی جعفری آذر از کارشناسان امور حقوقی دانشگاه:
شناخت اینجانب نسبت به آقای سید علی سید حسینی در اواسط دهه هفتاد برمی‌گردد، بیش از ۲۰ سال است که با ایشان در ارتباط کاری هستیم به طور خلاصه در مورد خصوصیت بارز ایشان می‌توان ابتدا به شاخصه انضباط همیشگی کاری و پشتکار عالی و ستودنی وی علیرغم شرایط ویژه جسمانی به سبب درصد بالای جانبازی ایشان و همینطور در انجام کارمیتوان به برخورد مسئولانه با انجام وظایف اداری اشاره نمود که از بارزترین خصوصیات وی به شمار می‌رود و می‌توان گفت در بخش امور حقوقی دانشگاه هر کاری به ایشان محول شده است به خوبی به سر منزل مقصود رسانده اند رسیده است.
 جعفری آذر با ذکر مثالی در توصیف  صفت جدیت در پیگیری امور توسط این جانباز سرافراز گفت: یکی از مهمترین کارهایی که به همت آقای حسینی انجام شده است تک برگی کردن اسناد دانشگاه و مراجعه پیگیر و جدی ایشان به ثبت اسناد و سایر ادارات در این خصوص می باشد که نهایتاً باعث ساماندهی در این بخش کردید یا مثلاً امور مربوط به انجام اعزام به خارج اعضای هیئت علمی دانشگاه یا بورسیه و نظیر این امور و مراجعه به دفترخانه بطور تمام و کمال وبموقع و صحیح انجام میدهد.
وی در پایان از خصوصیت وفاداری ایشان در جمع رفقا به نیکی  و بی کم و کاست یاد کرد .

سید محی الدین صدرآرا، جانباز جنگ تحمیلی و کارشناس امور حقوقی دانشگاه:
عبارت جانبازی و خصوصیات آن در جامعه ما از واژه هایی به شمار می رود که مغفول واقع شده است واقعیت آن است که هدف اصلی جانبازان در جنگ تحمیلی دفاع غیورانه از میهن بوده و ریشه در مشی عدالت خواهی دارد که جزو اهداف انقلاب اسلامی است و با این هدف مقدس و بدون هرگونه چشمداشتی پای در مسیر جانبازی گذاشته‌ و در راه دفاع از خاک و ناموس ملت، جان عزیز و شیرین خود را در کف اخلاص گذاشتند.
وی ویژگی اخلاقی و بارز آقای سیدحسینی را حلم و بردباری، تقوا، حجب و حیای فراوان در مراودات و معاشرتها، و پشتکار بسیار فراوان در انجام کارهای اداری دانست.

کوروش شمسی، کارمند جانباز، مدیر گزینش دانشگاه و از دوستان نزدیک سید حسینی:
 این جانباز سرافراز کشور با آن وضعیت جسمی ویژه‌ای که دارند، به تنهایی با خودروی شخصی و حتی زودتر از سرویس های دانشگاه خود را به محل کار می رساند در خصوص رفتار و منش اخلاقی ایشان بلحاظ حجب و حیای فردی، واقعاً بی‌نظیر یا کم نظیر است می‌توان گفت به از نظر بهره‌وری کاری و اداری نیز باید بگویم دردانشگاه ما کم نظیر می‌باشند.
 شمسی در ادامه اظهار داشت: همه باید به این نکته توجه کنیم که واقعاً حضور و وجود ایثارگران و جانبازان عمدتاً باعث پیشرفت کارها و انجام صحیح امورات می باشد که این همکار عزیزمان با الطاف الهی همیشه الگو و معیاری در انجام کار و وظیفه متعهدانه به شمار می رود.
 آقای سید علی سید حسینی که به هیچ وجه حاضر به مصاحبه با هیچ رسانه‌ای نمی باشند اما همانطور که میدانیم صفا و محبت ایشان همواره زبانزد است. خدا را شاکریم که توانستیم با بخشی از شخصیت والای یک همکار عزیز آشنا شویم. برای این همکار نمونه دانشگاه، توفیق روزافزون و سلامتی کامل آرزومندیم.