جمعه 7 آذر 1399 _ 12 ربيع الثاني 1442 _ 27 نوامبر 2020

میلادی:27 نوامبر 2020

تاریخ : پنجشنبه 29 آبان 1399     |     کد : 2811

اطلاعیه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
مصوبه هیات رئیسه دانشگاه در خصوص تعطیلی 2 هفته ای حضور فیزیکی همکاران در دانشگاه
به استناد بخشنامه شماره 374899 مورخه 99/8/27 سازمان اداری و استخدامی کشور و نامه شماره 184548/و مورخه 99/8/28 وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، جلسه هیات رئیسه دانشگاه در مورخ 99/8/29 تشکیل و تصمیمات زیر اتخاذ گردید.
1- دانشگاه از روز شنبه مورخ 99/9/1 به مدت 2 هفته از لحاظ حضور فیزیکی تعطیل و کلیه فعالیت های دانشگاه بصورت مجازی و دورکاری انجام خواهد گرفت.
2- فعالیت های آموزشی دانشگاه همچنان به صورت مجازی و بصورت کامل در جریان خواهد بود.
3- فعالیت های پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های تجربی (دانشکده های کشاورزی و علوم پایه) که در حال انجام پروژه های حساس هستند و امکان تعطیلی فعالیت های مذکور مقدور نمی باشد، با تائید استاد راهنما و دانشکده مربوطه و با حضور حداقل یک نفر از اعضای شورای دانشکده در روزهای اداری در طول این مدت در دانشگاه میسر خواهد بود.
4- با عنایت به اینکه اسکان تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خوابگاه ها با رعایت دستورالعمل های بهداشتی انجام گرفته و خوابگاه محل سکونت آنها تلقی می شود، لذا ادامه سکونت دانشجویانی که در حال انجام فعالیت های آزمایشگاهی و پروژه های حساس می باشند با هماهنگی معاونت دانشجویی و با لحاظ نکات بهداشتی میسر می باشد.
5- سرویس ایاب و ذهاب از تبریز به دانشگاه و برعکس از طریق قطار، در این مدت دایر نمی باشد.
6- حضور کارکنان دانشگاه برای انجام امور مربوط به حفاظت فیزیکی و حفاظت از تاسیسات ضروری و کارکنان مرکز فناوری اطلاعات برای پشتیبانی سامانه های الکترونیکی دانشگاه با نظر مدیران مربوطه و با حضور حداقلی کارکنان حوزه های مذکور در طول این مدت ضروری است.
7- به منظور نظارت بر اجرای پروژه های عمرانی در دست اجرا و امور تاسیساتی دانشگاه، حضور یک نفر از کارشناسان دفتر فنی دانشگاه ضروری است.
8- فعالیت های شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی و بخشنامه های ابلاغی از طرف ستاد ملی و ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا میسر می باشد. لازم به ذکر است که رعایت موارد مذکور بر عهده مدیران شرکت های مذکور و نظارت بر اجرای این بند بر عهده رئیس مرکز رشد دانشگاه می باشد.
9- تشکیل جلسات دانشگاه برای انجام امور ضروری بصورت مجازی و در صورت ضرورت تشکیل جلسه بصورت حضوری, با رعایت بند 8 بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور امکان پذیر می باشد.