جمعه 7 آذر 1399 _ 12 ربيع الثاني 1442 _ 27 نوامبر 2020

قمری:12 ربيع الثاني 1442

میلادی:27 نوامبر 2020

تاریخ : سه شنبه 27 آبان 1399     |     کد : 2808

دیدار اعضای ستاد برگزاری اولین همایش ملی پژوهش های تفسیری قرآن کریم در دانشگاه شهید مدنی آدربایجان  با نمایندۀ مقام معظم رهبری در استان آذر بایجان شرقی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دراین دیدار که در آستانه  برگزاری همایش در روز 24 آبان ماه برگزار شد. حجت الاسلام والمسلمین دکتر آل هاشم امام جمعه محبوب تبریز طی سخنانی بیان نمود: علم تفسیر قرآن کریم به لحاظ این که موضوعش کلام خداست از شریفترین علوم ودانش هاست  و معصومین علیهم السلام فرموده اند : قرآن را بیاموزید که بهترین سخن است ودر بارۀ آن تفکّر نمایید که  بهار قلب هاست  .
نماینده مقام معظم رهبری در استان ضمن تقدیر از برگزار کنندگان همایش  توصیه نمود هرچند پس از انقلاب اسلامی کارهای خوبی در مورد علوم قرآنی وتفسیر انجام گرفته است ولی این موضوعات هنوز جایگاه والای خود را در جامعه پیدا نکرده است و نیازبه کارهای علمی فراونی دارد واین همایش ها می تواند فضای جامعه را قرآنی نماید .
ایشان ضمن تجلیل ازمقام علمی وتفسیری آیت الله سید محمد حسین طباطبایی مولف تفسیر بی نظیر المیزان، هم زمانی برگزاری این همایش تفسیری با سالگرد رحلت این فیلسوف ومفسر بزرگ جهان اسلام را به فال نیک گرفتئوتاکید نمود: کارهای علمی وپژوهشی زیادی باید در زمینه قرآن انجام گیرد ولازم است آخرین تحقیقات وپژوهش های قرانی از طریق این همایش ها ورسانه ها  در اختیار عموم مردم به ویژه قرآن دوستان قرار گیرد .
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام دکتر احمدوند رئیس دانشکده الهیات و دکتر سجاد محمد فام دبیر اجرایی همایش، گزارشی از مراحل شکل گیری این همایش را ارائه نمودند.