جمعه 7 آذر 1399 _ 12 ربيع الثاني 1442 _ 27 نوامبر 2020

قمری:12 ربيع الثاني 1442

میلادی:27 نوامبر 2020

تاریخ : شنبه 24 آبان 1399     |     کد : 2806

بازدید رئیس دانشگاه شهید مدنی از پروژه های عمرانی دانشگاه :
گزارش معاون اداری و مالی دانشگاه از روند پیشرفت پروژه های  عمرانی دانشگاه مورد بازدید دکتر ولی زاده
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسن ولی زاده رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در ادامه بازدید روز یکشنبه 11 آبان 99 از چند پروژه عمرانی دانشگاه در روزشنبه 24 آبان ازپروژه سالن انتظار قطار اتوبوسی دانشگاه، دانشکده کشاورزی و ساخت سالن ورزشی خوابگاه المهدی بازدید نمود و چند پروژه انجام شده در دانشکده کشاورزی را افتتاح نمود.
  دکتر محسن فلاح معاون اداری و مالی دانشگاه،در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه در تشریح مشخصات پروژه های مورد بازدید رئیس دانشگاه گفت:
پروژه احداث و تجهیز دانشکده فنی و مهندسی اولین پروژه مورد بازدید ریاست دانشگاه بود این پروژه طرحی ملی است که عملیات اجرایی آن از سال 1391 شروع شده است. فاز اول این پروژه در سال 1393 به پیمانکاری شرکت اورین حصار شروع و در سال 1394 به اتمام رسید که به عنوان اتاق اساتید به زیربنای 2200 مترمربع ساخته شد.
فاز دوم این پروژه نیز که از سال 1394 به پیمانکاری شرکت کنتال دژ آغاز شده است، شامل 7 بلوک بوده و شامل مجموعه کلاسها، اتاق های مدیریتی، اتاق های اداری، سالن های سمینار و فضاهای کتابخانه ای میباشد.
لذا با توجه به نیاز فضای فیزیکی و انتقال کلی دانشکده از دانشکده ادبیات، اجرای بلوک 2 از فاز دوم در دستور کار قرار گرفت. این بلوک شامل 3 طبقه و مشتمل بر 19 کلاس درس (کلاس های 10، 25 و 45 نفری) و سرویس های بهداشتی می باشد. زیربنای کلی این بلوک نیز 2800 مترمربع می باشد. لازم به ذکر اینکه مراحل اجرایی این بلوک در سال 1398 به اتمام رسید و کارهای محوطه سازی و نیرورسانی و همچنین تجهیز کلاس ها در سال جاری با تجهیز صندلی های کلاسی، تهیه و نصب پروژکتور و سایر تجهیزات مربوطه صورت گرفت. هم اینک این ساختمان آماده بهره برداری می باشد.

فلاح در خصوص اقدامات تعمیراتی انجام یافته در دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده الهیات نیز گفت:
تعمیرات سالانه دانشگاه همزمان با اتمام سال تحصیلی هر ساله در دستور کار حوزه معاونت اداری و مالی قرار می گیرد و علاوه بر پایش نیازها توسط کارشناسان امور فنی، عوامل و مسئولین محترم دانشکده ها نیز اولویت ها و نیازهای تعمیراتی حوزه خود را به امور فنی منعکس می نمایند. در سال جاری نیز بخشی از موارد تعمیراتی در دستور کار قرار گرفت که از مهمترین موارد انجام شده می توان به رفع نشتی نورگیرهای ساختمان ادبیات و ساختمان علوم پایه که یکی از ضروریات هر ساله بود اشاره کرد. همچنین رنگ آمیزی و لکه گیری کلاسها و راهروهای دانشکده ها، تعمیر و اصلاح کفسازی ها اتاق های اساتید و نصب توری کلاسها از موارد بوده است که مورد بازدید ریاست محترم دانشگاه و هیئت همراه قرار گرفت.
معاون اداری و مالی دانشگاه در خصوص پروژه احداث سالن انتظار ایستگاه قطار دانشگاه بیان کرد:
پروژه احداث سالن انتظار ایستگاه قطار دانشگاه که یکی از موارد درخواستی عمده و مهم دانشجویان محترم دانشگاه بود که به حول و قوه الهی با احداث سوله و اجرای آن به متراژ حدود 200 مترمربع در سال جاری آغاز و در پاییز سال جاری به اتمام رسید. هم اینک نیز مراحل نهایی تجهیز سالن شامل نصب درب های اتوماتیک و صندلی های آن در حال انجام می باشد.
وی افزود: رئیس دانشگاه از مراحل بهسازی و تعمیرات اساسی موتورخانه خوابگاه های دانشجوئی نیز بازدید کرد. همزمان با انجام تعمیرات دوره ای سالانه و با توجه به فرصت پیش آمده امور فنی دانشگاه با مساعدت معاونت دانشجویی اقدام به انجام تعمیرات اساسی در موتورخانه خوابگاه دانشجوئی نمود. اهم این اقدامات شامل اورهال نمودن موتورخانه ها، اسیدشوئی شیرفلکه های اصلی خطوط انتقال آب، تعمیرات سیستم روشنائی، تعمیرات مشعل ها، بازبینی دودکش ها و اصلاح لوله کشی گاز مشعل ها می باشد که در تابستان سال جاری صورت گرفت.
گفتنی است در جریان افتتاح و بازدید رئیس دانشگاه از پروژه های مذکور، وی از همت و تلاش  و پیگیری وافر مدیریت امو فنی  دانشگاه و کلیه کارشناسان پرتلاش آن مجموعه تقدیر و تشکر نمود.