جمعه 7 آذر 1399 _ 12 ربيع الثاني 1442 _ 27 نوامبر 2020

قمری:12 ربيع الثاني 1442

میلادی:27 نوامبر 2020

تاریخ : سه شنبه 20 آبان 1399     |     کد : 2803

بازدید مدیرکل راه آهن آذربایجان از قطار ریل باس تبریز, دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محمدرضا قربانی مدیرکل راه آهن آذربایجان در روز دوشنبه ۱۹ آبانماه با حضور در قطار ریل باس ویژه دانشگاه  شهید مدنی آذربایجان  ضمن بازدید از قطارمذکور, با کارکنان و دانشجویان حاضر درآن گفتگو کرد.
این قطار در ایام شرایط عادی روزانه با ده رام قطاررفت وبرگشت حدود سه هزار نفر از دانشجویان وکارکنان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان راجابجا می کرد و درشرایط فعلی هرروز با دو رام قطار وبصورت رفت و برگشت دانشجویان و کارکنان آن دانشگاه را جابجا میکند.
در این دیدار کارکنان و دانشجویان  حاضر در قطارضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای اداره کل راه آهن آذربایجان در ایجاد بستری امن برای ایاب و ذهاب دانشگاهیان، مسائل و نکات مورد نظر خود را با وی مطرح نمودند.