چهارشنبه 24 مهر 1398 _ 17 صفر 1441 _ 16 اکتبر 2019

تاریخ : يکشنبه 6 شهريور 1390     |     کد : 28

استفاده از سامانه ارزشيابی اساتيد از نيمسال دوم سال تحصيلی 90-89

.

رئيس دفتر نظارت و ارزيابی دانشگاه در گفت وگو با روابط عمومی دانشگاه تربيت معلم آذر بايجان با اعلام اين خبر افزود : ارزشيابی اساتيد دانشگاه در نيمسال دوم سال تحصيلی90- 89 ازطريق سامانه ارزشيابی ، تحت وب با نظر سنجی از کليه دانشجويان انجام پذيرفته است .

دکتر حسن يعقوبی، ضمن اظهار خرسندی از اين نوع شيوه جديد در ارزشيابی اساتيد تصريح کرد ، اين سامانه ارزيابی عملکرد اعضای هيات علمی دانشگاه و اساتيد مدعو ، از مرحله جمع آوری اطلاعات تا ارائه نتايج و آمارهای مربوطه را پردازش و مديريت می نمايد .

وی ادامه داد ، بکارگيری اين نرم افزار بصورت آنلاين علاوه بر افزايش سرعت فرايند ارزشيابی ، هزينه برگزاری و اجرای آنرا به شدت کاهش داده و با حذف کاغذ از مجموعه وکاهش نيروی انسانی مورد نياز در توزيع و جمع آوری وپردازش آنها ، علاوه بر افزايش بهره وری کار و حفاظت از محيط زيست ، از هزينه های سازمانی نيز می کا هد .

چاپ چاپ