چهارشنبه 2 مهر 1399 _ 06 صفر 1442 _ 23 سپتامبر 2020

قمری:06 صفر 1442

میلادی:23 سپتامبر 2020

تاریخ : شنبه 22 شهريور 1399     |     کد : 2758

پیام دکتر حسن ولی زاده، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بمناسبت آغاز سالتحصیلی دانشگاهها در  سال  ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹

با ارزش ترین انسان ها دانشمندترین آنها هستند.
                                                 رسول اکرم (ص)
بی شک ملاک این ارزشمندی، حرکت انسان در مسیر کمالات، خدمت شایسته به همنوعان، همدلی و همراهی، سازگاری با شرایط مختلف، تبدیل تهدیدها به فرصتها، و بهره گیری از فرصت های پیش روست.
سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ در شرایطی آعاز می شود که میهمن اسلامیمان همانند همه جای دنیا درگیر مبارزه بی امان با بیماری کروناست.
تهدیدی که با تلاش و همدلی همگانی، تبدیل به فرصت شد، فرصتی برای آموختن و آموزش در هر فضایی، حقیقی باشد یا مجازی .فرصتی که آموزش و آموختن را در کنار هدفی متعالی تر میسر ساخته است : حفظ سلامتی خودمان و عزیزانمان .
آغاز سال تحصیلی جدید را خدمت دانشگاهیان فرهیخته دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، اساتید فرزانه، کارکنان تلاشگر و دانشجویان گرامی تبریک و تهنیت گفته و مقدم پرافتخار دانشجویان، بخصوص ورودی های جدید به عرصه علوم دانشگاهی را گرامی داشته و امیدوارم در سال جدید با همتی والاتر و تلاشی بیشتر در پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی دانشگاه برگ زرینی ثبت کنیم.
مجموعه مدیریتی دانشگاه با آرزوی سلامتی برای هم میهنان و هم دانشگاهیهای عزیز، سلامت دانشگاهیان را سرلوحه برنامه های خود قرار داده و از تمام توان علم و فناوری در این امر بهره خواهد برد.
امید که دانشگاهیان عزیز با رعایت همه جانبه پروتکلهای بهداشتی ما را در انجام این امر خطیر یاری کنند.
                          دکتر حسن ولی زاده -  رئیس دانشگاه