چهارشنبه 2 مهر 1399 _ 06 صفر 1442 _ 23 سپتامبر 2020

قمری:06 صفر 1442

میلادی:23 سپتامبر 2020

تاریخ : جمعه 10 مرداد 1399     |     کد : 2734

همزمان با سراسر کشور و به همت مرکز آزمونهای دانشگاه،  آزمون ورودی مقطع دکتری"Ph.D"  سال 1399 با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا، در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.
دکتر مجتبي رنجبر نماینده تام الاختیار آزمونهای دانشگاه، با اعلام این مطلب در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: آزمون دکتری ۱۳۹۹ در پردیس تبریز دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، در روز پنجشنبه ۹ مرداد ماه با حضور ۷۰۰ داوطلب زن، با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی اعلامی از طرف  سازمان سنجش کشور با همیاری و تلاش همکاران محترم دانشگاه برگزار شد.
وی افزود: در این آزمون از دستگاههای ویژه ضد عفونی ساخت داخل دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برای ضد عفونی  دست در بدو ورود به محل آزمون استفاده شد.
رنجبر درپایان، ضمن قدردانی از مساعدتهای رئیس دانشگاه، معاونین اداری - مالی و آموزشی، از همیاری وتلاش کارکنان و مسئولین مرکز بهداشت و درمان، حراست، روابط عمومی، دفتر فنی و ... که در برگزاری هرچه بهتر آزمون فوق همراهی نمودند، تشکر کرد.