يکشنبه 4 آبان 1399 _ 08 ربيع الأول 1442 _ 25 اکتبر 2020

قمری:08 ربيع الأول 1442

میلادی:25 اکتبر 2020

تاریخ : سه شنبه 7 مرداد 1399     |     کد : 2727

با هدف ارتقای استانداردهای پرستاری، و همینطور مبارزه بی امان با ویروس کرونا صورت گرفت؛
موفقیت دو کارمند مبتکر و خلاق دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، در خصوص " رفع نیازهای ضروری جامعه در رشته پرستاری و مبارزه با کرونا"

اصغر ایرانی
محل کار: امور مالی دانشگاه
هرچند رعایت فاصله اجتماعی، شستن دستها و زدن ماسک، امری حیاتی در مقابله با ویروس منحوس کرونا بشمار می رود، اما نباید از ضد عفونی مکان ها و تعبیه ابزار هایی در این خصوص غافل شد، آقای اصغر ایرانی از کارمندان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با ارائه طرح مبتکرانه ای توانسته وسیله ای مکانیکی را ابداع نماید تا با استفاده از حسگر ویژه ای و بدون تماس فیزیکی دست مواد ضد عفونی کننده را پاشش نماید.
ایرانی درگفتگو با روابط عمومی دانشگاه، ضمن ابراز خوشحالی به جهت تمرکز و تلاش در جهت رفع یکی از نیاز های ضروری جامعه، خصوصا در محیط اداری گفت:

سیستم کلی این دستگاه بر اساس گیرنده و فرستنده های مادون قرمز و حساس به حرکت، طراحی شده است جنس پایه ها و بدنه از نوعی PVC فشرده و مقاوم در برابر انواع حلال ها می باشد.
وی در پایان گفت: دستگاه دارای دو فیلتر در بخش ورودی و مخزن از جنس استیل ضد زنگ با روزنه هایی در حد میکرون می باشد پاشش مواد ضد عفونی کننده از روزنه های 30 میکرونی باعث پخش مواد به صورت پودر روی دست افراد شده و طبیعتا مقدار مصرف مواد را به طور چشمگیری کاهش می دهد.
گفتنی است اصغر ایرانی پیش از این نیز با ارائه چند نمونه از کارهای مبتکرانه خود مانند جعبه های پروژکتور و.... در تسهیل برگزاری همایشها نقش مفیدی داشته است.

الهام حیدری
محل کار: مرکز بهداشت

تحصیلات: کارشناس ارشد پرستاری ( گرایش داخلی – جراحی) از دانشگاه علوم پزشکی تبریز
عنوان شغلی: کارشناس پرستاری خواهران در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
خانم الهام حیدری عضو تیمی می باشد که برای اولین بار توانسته اند مهمترین کتاب در حوزه علم پرستاری، حاوی الگو های پرستاری را با لحاظ نیاز های بومی کشورمان ترجمه نمایند.
به گفته خانم حیدری آموزش علم پرستاری در طی سال های گذشته در کشورمان رشد قابل توجهی داشته و ما شاهد تربیت پرستارانی تا سطح
PhD می باشیم.
 وی معتقد است علم، دانش و تجربه در کنار اخلاق پسندیده، از منظر "مراقبت کل نگر" جزوخصوصیات بارز یک پرستار محسوب می شود لذا تالیف و ترجمه کتاب و منابع علمی در این حوزه، از اهمیت زیادی برخوردار است.
خانم حیدری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت:" کتاب تشخیص های پرستاری ( ناندا) ( 2020-2018) عنوان کتابی است که  ما در قالب یک تیم حرفه ای و برای اولین بار در ایران به ترجمه آن پرداخته و طی آن نیاز ها و تکنیک های پرستاری در کشور را نیز در نظر گرفته ایم.
گفتنی است خانم الهام حیدری اخیرا در جهت آشنایی با پروتکلهای بهداشتی دوره ویژه ای را برای نیروهای خدماتی دانشگاه اجرا نموده است.