سه شنبه 14 مرداد 1399 _ 14 ذو الحجة 1441 _ 4 اوت 2020

قمری:14 ذو الحجة 1441

میلادی:4 اوت 2020

تاریخ : دوشنبه 23 تير 1399     |     کد : 2723

موفقیت مجله تخصصی گروه زبان انگلیسی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در اخذ درجه علمی با رتبه B در ارزیابی نشریات علمی کشور در سال 98
دکتر امینی، مدیر گروه زبان انگلیسی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با اعلام این خبر گفت: طبق اعلام دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری پژوهشی وزارت علوم، در ارزیابی نشریات علمی کشور در سال 98 مجله «زبانشناسی کاربردی و ادبیات کاربردی: پویشها و پیشرفتها» موفق به اخذ درجه علمی با رتبه B شده است. باعث افتخار گروه زبان انگلیسی است که مجله تخصصی این گروه به عنوان اولین مجله دانشگاه شهید مدنی آذربایجان موفق به اخذ درجه علمی وزارت علوم می گردد. در واقع کسب این موفقیت مرهون حمایت های ریاست محترم دانشگاه که عندالزوم شخصاً امور مربوط به مجله را در وزارتخانه پیگیری نمودند و نیز پشتیبانی معاونت محترم پژوهشی، و همکاران ایشان و تلاش های شبانه روزی تیم علاقمند و پرتلاش این مجله است.
وی افزود: همکاران عزیزمان آقای دکتر مهروند به عنوان مدیر مسئول و آقای دکتر بهین به عنوان سردبیر و سایر اعضای هیات اجرایی نشریه اوقات شریف خود را عاشقانه صرف شکوفایی این مجله نمودند.
دکتر امینی در خصوص گزارشی از روند رشد مجله مذکور تصریح کرد: مجله تخصصی گروه زبان انگلیسی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در سال 1392 تحت عنوان دوفصلنامه «زبانشناسی کاربردی و تحلیل گفتمان» با انتشار یک شماره آغاز به کار کرد اما بدلیل  نبود دیدگاه اصولی در تبیین اهداف و ساختار مجله فعالیت آن از همان ابتدا با رکود مواجه شد بطوریکه تا سال 1396 تنها دو شماره از آن منتشر شده بود.
در مجله مذکوربرای تکمیل هیات تحریریه از چهره های علمی شناخته شده از داخل و خارج کشور که با دانشگاه ما همکاری داشتند دعوت به عمل آمد و در نتیجه هیات تحریریه ای فعال شکل گرفت. در گام بعدی وبسایت مجله که نواقص فراوانی داشت با تلاش تیم اجرایی اصلاح و تکمیل گردید و کلیه فرآیندهای دریافت مقاله، داوری و نشر مقاله از طریق وبسایت مجله صورت پذیرفت. در انتشار این مجله سعی کردیم به انتشار مقالات علمی بسنده نکنیم بلکه دیگر آثار متنوع علمی از جمله سرمقاله، معرفی کتاب، سخنرانی ها و مصاحبه با چهره های سرشناس علمی را هم به عنوان بخش های ثابت به مجله اضافه کردیم. در سال 96 مجله دارای 8 شماره عقب افتاده  بود که در پایان سال 98 ضمن بروزرسانی شماره های مجله کلیه الزامات کمیته ارزیابی نشریات علمی وزارت علوم جهت شرکت در رتبه بندی نشریات علمی کشور طبق آیین نامه جدید فراهم گردید.
مدیر گروه زبان انگلیسی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در خصوص اهداف و حیطه فعالیت علمی مجله نیز گفت:
با اخذ درجه علمی برای این مجله راه برای کیفی سازی روند رشد آن هموارتر خواهد شد؛ لذا از کلیه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دعوت می گردد آثار اصیل علمی خود را جهت انتشار به این مجله ارسال فرمایند. این مجله فعلاً در سه زمینه مقاله می پذیرد: حوزۀ اول زبانشناسی کاربردی است که گسترۀ بسیاروسیعی از تحقیقات کاربردی مرتبط با زبان علی الخصوص موضوعات آموزش زبان انگلیسی را دربرمی گیرد. حوزه دوم ادبیات کاربردی است که حیطۀ نوینی در دنیا محسوب می شود و شامل مطالعات کاربردی ادبیات همچون ادبیات درمانی، ادبیات و محیط زیست، علم و ادبیات، کاربرد ادبیات در مواجهه با آسیب های اجتماعی و امثال آن را شامل می شود. و حوزۀ سوم شامل مطالعات بین رشته ای، زبانشناسی کاربردی و ادبیات کاربردی است و حوزه هایی همچون کاربرد ادبیات در آموزش و سنجش زبان خارجی را در بر می گیرد. این حوزه هدف اصلی مجله در درازمدت می باشد و در چشم انداز بلندمدت سعی خواهد شد که محتوای علمی مقالات به این سمت سوق داده شود. برای اطلاع بیشتر از اهداف و سیاستهای مجله از علاقمندان دعوت می شود به نشانی http://jalda.azaruniv.ac.ir/journal/aim_scope  مراجعه فرمایند.