جمعه 7 آذر 1399 _ 12 ربيع الثاني 1442 _ 27 نوامبر 2020

قمری:12 ربيع الثاني 1442

میلادی:27 نوامبر 2020

تاریخ : دوشنبه 23 تير 1399     |     کد : 2722

با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد:
روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری کشور معرفی و تجلیل شدند.

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با کسب رتبه سوم در حوزه روابط عمومی الکترونیک در ردیف روابط عمومیهای برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرارگرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، برگزیدگان «جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری کشور» در آئینی که با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران ارشد این وزارت در محل سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، معرفی و تجلیل شدند.
در این جشنواره که در بخشهای اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه ها، تبلیغات و انتشارات، و روابط عمومی الکترونیک در دو محور ویژه، شامل مدیریت سبز و مصرف بهینه منابع و همچنین مسئولیت اجتماعی برگزار شد، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان توانست رتبه سوم حوزه "روابط‌عمومی الکترونیک" را به خود اختصاص دهد.
استفاده از تکنولوژیهای الکترونیکی در جهت اطلاع رسانی مناسب، مانند نشریه خبری - الکترونیکی، مدیریت وب سایت دانشگاه و پیام رسان ها، استفاده از تکنیک‌های اطلاع‌رسانی در محتوای اخبار و گزارش های خبری از جمله شاخصه های داوری در این حوزه می‌باشد.