چهارشنبه 25 تير 1399 _ 24 ذو القعدة 1441 _ 15 ژوئیه 2020

میلادی:15 ژوئیه 2020

تاریخ : سه شنبه 27 خرداد 1399     |     کد : 2715

اطلاعیه شماره 7 معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، در خصوص نحوه اجرای دروس عملی و معارف اسلامی

اطلاعیه شماره 7  معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، در خصوص نحوه اجرای دروس عملی و معارف اسلامی

1- در مورد دروس عملی، آزمایشگاهی و نیز بخش عملی دروس نظری-عملی، پیشنهاد دانشکده‌ها در این زمینه به صورت مفصل مورد بحث قرار گرفت و ارائه این دروس به سه صورت زیر به تصویب رسید:
الکترونیکی با سامانه «سام» یا سامانه «آنلاین»
 ترکیبی از الکترونیکی/حضوری
    حضوری
مقرر شد کلاس­ها و آزمون دروس مذکور از تاریخ99/5/04 تا 99/6/21 برگزار گردد و دانشکده ها مکلف شدند تا تاریخ 99/4/10 برنامه هفتگی و امتحانی دروس مذکور را برای بازه مذکور تنظیم نموده و در وب سایت دانشکده مربوط،  درج و اطلاع رسانی کنند.  طبیعی است که در بازه‌ی مذکور امکان اسکان در خوابگاه برای دانشجویان متقاضی (شرکت کننده در کلاس­های حضوری) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود خواهد داشت.
2- در مورد دروس عملی تربیت بدنی 1و  2 نیز مقرر گردید کلاس­های دروس مذکور در بازه زمانی ذکر شده در بند قبلی به صورت الکترونیکی برگزار شود.
3-ارزشیابی دروس معارف اسلامی در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 صرفا بر اساس فعالیت‌های دانشجویان در سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان (ec.nahad.ir) خواهد بود. بنابراین گروه معارف اسلامی هیچ گونه آزمونی در سامانه مجازی دانشگاه برگزار نخواهد کرد.
4-در مورد نحوه ارزشیابی دروس معارف اسلامی، اساتید با ورود به سامانه (ec.nahad.ir) و مشاهده دوره­ ها و ریز فعالیتها و نمرات دانشجو و پس از اعتبارسنجی دوره­ های گذرانده شده (بر اساس سوابق آموزشی، آزمون آنلاین، ارائه و مصاحبه آنلاین در همان سامانه)، اقدام به ثبت نمره در سامانه (ec.nahad.ir) کرده و در زمان مقرّر نیز نمره دانشجویان را در سامانه سما ثبت خواهند کرد.

آزمون پایان ترم درس ارزشهای دفاع مقدس استاد آقای مقدم با توجه به ارائه درس در سامانه مجازی دانشگاه، به صورت غیر حضوری در تاریخ 99/4/8 ساعت 14 در سامانه الکترونیکی دانشگاه برگزار خواهد شد.
آزمون پایان ترم درس دانش خانواده و جمعیت استاد خانم دکتر ناموران با توجه به ارائه درس به طور کامل در سامانه آموزش مجازی دانشگاه، در تاریخ 99/4/9 ساعت 10 صبح در سامانه الکترونیکی دانشگاه برگزار خواهد شد. کسانی که دارای گواهی آموزشی از سایت نهاد هستند جهت هماهنگی، با استاد مربوطه تماس بگیرند.
5-دانشجویانی که در دوره جبرانی دروس معارف اسلامی در سامانه (ec.nahad.ir) شرکت نکرده و یا حداقل 5 جلسه مجازی را در این سامانه نگذرانده ­اند، بایستی درس را حذف نمایند؛ لکن دانشجویانی که مجموع جلسات آنها در سامانه مذکور بیشتر از 5 جلسه باشد، فرصت دارند تا 99/5/31 نسبت به تکمیل جلسات و رسیدن به حد نصاب (22جلسه) اقدام کنند.
6 -با عنایت به شرایط موجود و تمدید دو هفته‌ای نیمسال حاضر و نیز برنامه‌ریزی برای برگزاری دروس ناتمام و نیز دروس عملی در تابستان سال جاری وجواز اخذ دروس معرفی به استاد تا دوبرابر طبق مفاد بند 13 اطلاعیه شماره 2 معاونت آموزشی دانشگاه، امسال، ترم تابستانی در این دانشگاه برگزار نخواهد شد.
7-با عنایت به درخواست مکرر دانشجویان برای تمدید زمان ارائه درخواست «حذف یک یا چند درس» و «درخواست حذف نیمسال» مقرر شد زمان درخواست تا پایان روز یک‌شنبه 99/4/1 تمدید گردد. زمان مذکور به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

چاپ چاپ