سه شنبه 13 خرداد 1399 _ 10 شوال 1441 _ 2 ژوئن 2020

قمری:10 شوال 1441

میلادی:2 ژوئن 2020

تاریخ : پنجشنبه 1 خرداد 1399     |     کد : 2694

به همت دفتر همکاری های علمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان انجام شد:
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دانشگاه سالنتوی شهر لچه ایتالیا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دانشگاه سالنتوی شهر لچه ایتالیا به همت دفتر همکاری های علمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، منعقد شد.
دکترپریسا لطف الهی مدیر دفتر همکاری های علمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه درتشریح جزئیات تفاهمنامه مذکور گفت: در پی انعقاد این تفاهم نامه و با هدف عملیاتی شدن آن، دو دانشگاه همکاری خود را با برگزاری یک دوره آموزشی مجازی در ارتباط با روشهای تحقیق آغاز نمودند. در این دوره آموزش، 20 نفر از دانشجویان دکتری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با مدیریت دفتر همکاری های علمی دانشگاه و به سرپرستی دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آقای دکتر نوید تقی زادگان از دانشکده فنی و مهندسی و خانم دکتر ولی زاده کامران از دانشکده کشاورزی به همراه 55 نفر از دانشجویان ایتالیایی شرکت نمودندکه جلسه اول این دوره به مدت 7 ساعت در تاریخ چهارشنبه 17 اردیبهشت ماه برگزار شده و دو جلسه دیگر آن به مدت 14 ساعت دیگر در تاریخهای 26 اردیبهشت و 2 خرداد ماه برگزار خواهد شد.
 لطف الهی افزود: این دوره آموزشی 21 ساعته بوده و توسط پروفسور آلساندرو پلوسو(Alessandro M. PELUSO) ارائه شد. حوزه پژوهشی پروفسور پلوسو بر رفتار مصرف کننده، ارتباطات بازار و برندینگ تجاری متمرکز است. پروفسو پلوسو برنده 7 جایزه علمی ملی و بین المللی است. تا کنون بیش از 3 مونوگراف و 52 مقاله و 9 کتاب از ایشان به چاپ رسیده است. وی در حال حاضر مدیریت بازرگانی، تحقیقات بازاریابی و بازاریابی مقصد گردشگری را در دانشگاه سالنتو تدریس می کند. همچنین بازاریابی و بازاریابی مکانی را در همان دانشگاه و تبلیغات، بازاریابی و استراتژی بازریابی را در دانشگاه لویس رم تدریس کرده است.