سه شنبه 13 خرداد 1399 _ 10 شوال 1441 _ 2 ژوئن 2020

قمری:10 شوال 1441

میلادی:2 ژوئن 2020

تاریخ : دوشنبه 22 ارديبهشت 1399     |     کد : 2683

امکان برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه های دانشجویی وکلاس ها، به صورت آنلاین فراهم شد.
   اولین دفاع از پایان نامه دکتری بصورت مجازی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزارشد.
تشریح قابلیتهای جدید سامانه آموزش مجازی دانشگاه، در مصاحبه با مهندس محمد خودی زاده، مدیر مرکز آموزشهای مجازی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، مهندس محمد خودی زاده، مدیر مرکز آموزشهای آزاد و مجازی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در تشریح راه اندازی" برگزاری جلسات مجازی پایان نامه های دانشجویی" و فعالیتهای این مرکز گفت: سامانه جدید آموزش مجازی دانشگاه از ابتدای اردیبهشت ماه با امکان برگزاری کلاس ها و جلسات به صورت آنلاین راه اندازی شده است. در این سامانه علاوه بر امکان قرار دادن محتوای درسی به صورت آفلاین، امکان مبادله تصویر و صوت به صورت زنده نیز وجود دارد.
وی افزود: در فاز اول بهره برداری، تعدادی از دروس انتخاب و در این سامانه ارائه شده اند که در ادامه بقیه دروس نیز به تدریج از طریق این سامانه برگزار خواهند شد.
وی در تشریح راه اندازی "جلسات دفاع از پایان نامه بصورت مجازی" بیان کرد: بسیار خوشحالیم که اعلام نمائیم اولین جلسه دفاع از پایان نامه تحصیلات تکمیلی به صورت آنلاین در مقطع دکتری  رشته زبان و ادبیات عربی توسط خانم آرزو شیدایی در روز چهارشنبه 17 اردیبهشت 99 و در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی برگزار گردید.
وی درادامه گفت: این سامانه از طریق وب سرویس ها به سامانه سما وصل شده و اطلاعات دروس و نیز اساتید و دانشجویان از آن طریق تامین می شود. لذا با همان رمز عبور سما می توان ازاین سامانه استفاده کرد. همینطور امکان دعوت از افرادی که خارج از سیستم سمای دانشگاه هستند نیز میسر است مانند اساتید داور و مشاور که خارج از دانشگاه می باشند.
وی در خصوص مزیت سیستم فوق گفت: برقراری ارتباط دو طرفۀ زنده بین استاد و دانشجو باعث افزایش کیفیت آموزش مجازی می شود. همینطور برگزاری آزمونهای متعدد تشریحی و تستی امکان ارزیابی را برای اساتید فراهم می کند.
مهندس خودی زاده در پایان افزود: با عنایت به اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه، دانشجویان تحصیلات تکمیلی می توانند با هماهنگی استاد راهنمای خود جلسه دفاع را به صورت آنلاین برگزار نمایند.
« حضور داوران داخل دانشگاه و دانشجویان داخل استان در جلسه دفاع به صورت حضوری الزامی است. در صورت عدم امکان حضور در جلسه دفاع برای داوران مدعو خارج از دانشگاه و یا دانشجویان ساکن سایر استان‌ها، فقط نامبردگان می‌توانند از طریق امکانات سامانه‌های مورد تأیید مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه، به صورت آنلاین در جلسه دفاع حضور یابند و ضبط جلسه دفاع با امکانات ذکر شده ضروری است»
گفتنی است آقای دکتر حمید ولی زاده بعنوان استاد راهنما، خانم دکتر مهین حاجی زاده بنوان استاد مشاور، وآقایان دکترعبدالاحد غیبی و دکتر حسن اسماعیل زاده و همچنین خانم دکتر نرگس انصاری داوران جلسه مجازی دفاع از پایان نامه دکتری  خانم شیدایی بودند.