سه شنبه 13 خرداد 1399 _ 10 شوال 1441 _ 2 ژوئن 2020

تاریخ : يکشنبه 14 ارديبهشت 1399     |     کد : 2681

برگزاری پنجمین پیش‌نشست علمی ‏همایش
ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران

به اطلاع می‌رساند پنجمین پیش‌نشست علمی همایش ابعاد انسانی- اجتماعی کرونا در ایران؛ به کوشش پژوهشکده دانشنامه‌نگاری با موضوع: «کرونا، بازار کار و استراتژی‌های سازمانی» در روز دوشنبه 15 اردیبهشت‌ماه 99 از ساعت 16 الی 18 با حضور سخنرانان زیر:
  • دکتر الهام ابراهیمی استادیار پژوهشکده اقتصاد و مدیریت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ با موضوع: «تأثیرات پاندمی کرونا بر فرآیندها و نگرش‌های منابع انسانی».
  • دکتر فرزانه میرشاه ولایتی استادیار پژوهشکده اقتصاد و مدیریت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ با موضوع: «فنّاوری‌های توانمندساز دورکاری در دوران کرونا و پس از آن».
  • دکتر لیلاسادات زعفران‏چی استادیار پژوهشکده اقتصاد و مدیریت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ با موضوع: «بحران کرونا، بازار کار و دورکار».
  • دکتر نادر سیدکلالی استادیار پژوهشکده اقتصاد و مدیریت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ با موضوع: «استراتژ‏ی‌های کسب و کار در زمان بحران کرونا».
به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت و دسترسی به جلسه مجازی فقط در ساعت برگزاری جلسه می‌توانند از طریق لینک زیر در این جلسه مجازی شرکت فرمایند. لطفاً برای بهره بردن از تمامی امکانات جلسه مجازی از مرورگرهای Google Chrome، Firefox و یا Safari استفاده نمایید.