يکشنبه 17 فروردين 1399 _ 12 شعبان 1441 _ 5 آوریل 2020

تاریخ : پنجشنبه 7 فروردين 1399     |     کد : 2650

اطلاعیه شماره 1
  سامانه آموزش مجازی دانشگاه
دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بر اساس تاکیدات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص تداوم فعالیت های آموزشی در شرایط کنونی، با تجمیع امکانات فنی و پرسنلی و تکیه بر توان فنی و تخصص کارشناسان مرکز فناوری اطلاعات و با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه، سامانه آموزش مجازی دانشگاه (سام) را جهت بهره برداری توسط دانشجویان و اساتید دانشگاه راه اندازی نموده است. در این سامانه تاکنون بالغ بر 800 عنوان درس تعریف گردیده و صدها ساعت تدریس شفاهی و مستندات مربوطه، با تلاش مداوم اساتید دانشگاه جهت استفاده دانشجویان در آن بارگذاری شده است. علاوه بر آن امکان مطرح نمودن سئوالات و اشکالات درسی و دریافت راهنمایی از اساتید در قالب تالارهای گفتگو برای تمام دروس پیش بینی و فعال شده است. دانشجویان عزیز طبق جدول زمان‌بندی زیر می توانند به این سامانه مراجعه نموده و از خدمات آن استفاده نمایند.

آدرس سامانه:
فعالیت آزمایشی برای مشاهده دروس و گزارش اشکالات احتمالی: از 6 فروردین 99 تا 12 فروردین 99
فعالیت رسمی: 16 فروردین 99، طبق تقویم آموزشی و برنامه کلاسی.
راهنمای تصویری استفاده از سامانه در آدرس فوق بارگذاری شده و قابل دریافت می باشد.

شماره پشتیبانی: 09377301434 همه روزه از ساعت 10 تا 14

دانشجویان عزیز توجه نمایند که هر گونه اطلاع رسانی رسمی در مورد سامانه آموزش مجازی از طریق پرتال(www.azaruniv.ac.ir) و کانال رسمی دانشگاه و اطلاعیه های داخل سامانه سام خواهد بود.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی