يکشنبه 17 فروردين 1399 _ 12 شعبان 1441 _ 5 آوریل 2020

میلادی:5 آوریل 2020

تاریخ : شنبه 24 اسفند 1398     |     کد : 2646

اطلاعیه مهم گروه معارف اسلامی
با سلام خدمت دانشجویان عزیز، امیدواریم شما و خانواده­ های ارجمندتان در صحت و سلامتی کامل باشید.
همان طور که مطلع هستید به دلیل گسترش ویروس کرونا در کشور و تصمیم ستاد مبارزه با ویروس کرونا، دانشگاه­ها تعطیل شده است و بنابر این است که آموزش، به صورت مجازی تداوم داشته باشد. در این راستا و با توجه به ابلاغیه نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه­ها، همه دانشجویانی که دروس معارف در دوره کاردانی و کارشناسی دارند، موظف هستند در صورتی که تا کنون در سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان ثبت نام نکرده ­اند، به آدرس  ec.nahad.ir مراجعه و ثبت نام نمایند.
نکات ویژه برای گذراندن دروس معارف در تعطیلات اضطراری دانشگاه­ها
دانشجوی عزیز:
می بایست از تاریخ 14 اسفندماه 98 لغایت 15 فروردین ماه 99 با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان و انتخاب گزینه « دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه» درس مجازی را به شکل زیر بگذرا نید:
  پس از ثبت نام/ ورود به سامانه، ابتدا اسم درس معارفی که در این ترم گرفته ­اید را انتخاب نمایید.
جهت جبران هر جلسه کلاس حضوری لغو شده، بایستی حداقل 2 جلسه از درس آموزش مجازی را بگذرانید.
مثلا دانشجویی که کلاس اخلاق اسلامی او، سه جلسه تعطیل شده، از بین دروس پیشنهاد شده باید درس مجازی انتخاب کند که حداقل 6 جلسه آموزشی داشته باشد، یا دو درس مجازی انتخاب کند که مجموع جلسات آنها بیش از 6 جلسه باشد.
انجام آموزش مجازی مذکور توسط دانشجویان علاوه بر جبران جلسات لغو شده، 4 نمره از 20 نمره آزمون کتبی پایان نیمسال جاری را به خود اختصاص خواهد داد که اعمال آن توسط استاد و گروه معارف ضروری است.
  در صورت گذراندن جلسات اضافه، نمره دریافتی شما نیز افزایش خواهد یافت.
  حتما هر درس مجازی انتخاب شده را به اتمام رسانده و گواهی نامه آن را پرینت بگیرید.
گروه معارف اسلامی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان