يکشنبه 17 فروردين 1399 _ 12 شعبان 1441 _ 5 آوریل 2020

تاریخ : جمعه 16 اسفند 1398     |     کد : 2631

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام برای نیمسال دوم سالتحصیلی 99-98
تمدید مهلت درخواست انواع وامهای دانشجویی

ضمن تبریک پیشایش سال نو و آغاز بهار، پیرو جدول زمانبندی وامهای نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 به استحضار می رساند با عنایت به شیوع بیماری نوپدید کرونا و تعطیلی موقت دانشگاه، ضمن آرزوی سلامتی و بهروزی برای همه شما عزیزان ، جهت رفاه حال دانشجویان ، مهلت ثبت وامها و تسهیلات دانشجویی تا تاریخ 01/30/ 99 تمدید می گردد.
تذکر 1: راهنمائیها و دستورالعملهای مربوط به مراحل ثبت درخواست وام، تشکیل پرونده و ثبت درخواست وام –ایجاد مقطع تحصیلی جدید و ثبت درخواست وام در قسمت مدیریت امور دانشجویی از بخش معاونت دانشجویی در سایت دانشگاه بارگذاری شده است. /  از مرورگر فایرفاکس(موزیلا) استفاده شود.

تذکر2: با توجه به اینکه از ابتدای نیمسال اول سالتحصیلی 99-98 ثبت و تایید هر نوع وام از طریق پورتال دانشجویی بوده و ثبت درخواست وامها توسط کارشناسان مربوطه غیر ممکن می باشد، فلذا ازکلیه دانشجویان بویژه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی ناپیوسته تقاضا دارد درخواست خود را صرفا از طریق پورتال دانشجویی ثبت و پیگیری نمایند و در غیر این صورت ثبت، تایید و تخصیص وام به دانشجویان مشمول به هیچ وجه بدلیل ممنوعیت سیستمی مقدور نخواهد بود.
تذکر 3: درصورت تقاضای وامهای ازدواج، مسکن، ودیعه مسکن، عتبات و...حتما مدارک مورد نیاز را تا تاریخ اعلام شده به اداره رفاه دانشجویی تحویل نمایند. مدارک لازم برای هریک از وامها در مدیریت اموردانشجویی سایت دانشگاه و یا در بخش راهنمای تسهیلات در سایت صندوق رفاه دانشجویان (www.swf.ir) درج  شده است.
تذکر 4: ارایه سند تعهدنامه محضری با ضامن کارمند رسمی و یا پیمانی و در صورت بازنشسته بودن با ارایه گواهی کسر از حقوق برای استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان ضروری است.
تذکر 5: شماره حساب بایستی فقط در بانک تجارت و ترجیحا در شعبه دانشگاه و بنام شخص متقاضی وام باشد. (ویژه دانشجویان روزانه)
تذکر 6: در صورت نیاز، با کارشناسان مربوطه در اداره رفاه دانشجویی واقع در معاونت دانشجویی تماس حاصل فرمائید.
          مدیریت امور دانشجویی-اداره رفاه دانشجویی