شنبه 29 شهريور 1399 _ 02 صفر 1442 _ 19 سپتامبر 2020

میلادی:19 سپتامبر 2020

تاریخ : دوشنبه 5 اسفند 1398     |     کد : 2627

اطلاعیه مهم
با عنایت به  تصمیمات اتخاذ شده  در جلسه روسای دانشگاه­های استان با هدف انجام اقدامات پیشگیرانه و رفع نگرانی­های دانشجویان و خانواده­های آنان، در خصوص شیوع بیماری تنفسی اخیر به استحضار می رساند که:
1-کلیه فعالیت­های آموزشی دانشگاه تا پایان سال جاری، تعطیل اعلام می­گردد.
2-با هدف اجرای مقررات آموزشی و تدریس سرفصل­های موجود، مدت تعطیل شده، با تمدید همین نیمسال تحصیلی جبران خواهد شد و تصمیم و برنامه نهایی در این زمینه پس از طرح در شورای آموزشی و اصلاح تقویم آموزشی، اطلاع رسانی خواهد شد.
3- تعطیلی مذکور صرفا معطوف به فعالیت­های آموزشی است و قابل تسری به فعالیت­های اداری نمی باشد مگر با نظر دولت محترم (طبق مفاد نامه اخیر معاون محترم آموزشی وزارت علوم).
4- در خصوص برخی فعالیت­های آزمایشگاهی و انجام امور پژوهشی مثل پایان نامه و رساله، پس از تصمیم هیات رئیسه دانشگاه، اطلاع رسانی خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان