يکشنبه 22 تير 1399 _ 21 ذو القعدة 1441 _ 12 ژوئیه 2020

قمری:21 ذو القعدة 1441

میلادی:12 ژوئیه 2020

تاریخ : يکشنبه 20 بهمن 1398     |     کد : 2608

معرفی طرح و سامانه تاپ (توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار)
سامانه تاپ به منظور تقویت ارتباط و تعامل بین صنعت و دانشگاه و با هدف کاربردی شدن دانش و یافته­ های جدید علمی و فناوری اعضاء هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی، ارتقاء توان فنی و مهندسی بنگاه های صنعتی، معدنی و تجاری و ظرفیت سازی اشتغال از طریق خلق ارزش افزودۀ جدید و تأمین اشتغال زایشی و پایدار توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت ایجاد شده است.
سامانه تاپ در سه بخش زیر فعال بوده و خدمات مربوطه را ارائه می­نماید:
  • برای دانش آموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند دوران خدمت سربازی خود را در بنگاه های اقتصادی بگذارانند.
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تمایل دارند پایان نامه های خود را به صورت مسأله محور انجام دهند.
  • اعضاء هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی که مایلند در قالب طرح پسادکترای صنعتی و فرصت مطالعاتی و انجام پروژه های مستقل یا مشترک در بنگاه های صنعتی و معدنی فعالیت نمایند.
اساتید و دانشجویان دانشگاه می­توانند با مراجعه به وبگاه  http://iranetop.ir و جستجوی عناوین مربوطه، در سامانه مذکور ثبت نام نموده و درخواست خود را ثبت و پیگیری نمایند.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان