يکشنبه 22 تير 1399 _ 21 ذو القعدة 1441 _ 12 ژوئیه 2020

قمری:21 ذو القعدة 1441

میلادی:12 ژوئیه 2020

تاریخ : چهارشنبه 16 بهمن 1398     |     کد : 2605

آرمین دانش‌فر و مهدی روزمه از دانشجویان دانشکده فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مقام اول بخش بازیهای ویدیویی ششمین رویداد بین المللی بازی‌سازی تبریزرا کسب کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی هاشم زاده رئیس دانشکده فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر با اعلام این خبر افزود: ششمین دوره رویداد بین المللی بازی سازی ۴۸ ساعته با محوریت تجاری سازی صنعت بازی و حمایت از کسب و کارهای فناورانه با شرکت ۸۲ نفر در قالب بیست تیم به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در منطقه شمالغرب کشور از ۱۱ بهمن ماه آغاز شد.
در این رویداد، آقایان آرمین دانش‌فر و مهدی روزمه از دانشجویان دانشکده فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان توانستند مقام اول بخش بازیهای ویدیویی را به خود اختصاص دهند.