شنبه 29 شهريور 1399 _ 02 صفر 1442 _ 19 سپتامبر 2020

قمری:02 صفر 1442

میلادی:19 سپتامبر 2020

تاریخ : سه شنبه 1 بهمن 1398     |     کد : 2585

با هدف توسعه همکاریهای علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بین دانشگاه و دادگستری استان انجام شد:
نشست مشترک دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با دادگستری کل استان آذربایجان شرقی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای توسعه همکاریهای علمی، آموزشی، و پژوهشی - فرهنگی بین دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دادگستری کل استان آذربایجان شرقی جلسه ای  با شرکت مدیران حوزه معاونت پژوهش و فناوری و روسا و برخی از اعضای هیات علمی دانشکده های الهیات و معارف اسلامی، علوم تربیتی و روانشناسی و پژوهشکده سلامت روانی اجتماعی برگزار شد.
در نشست مذکور که در محل دادگستری کل استان آذربایجان شرقی و با حضور معاون فرهنگی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و مدیران مربوطه و مدیران حوزه معاونت پژوهش و فناوری و روسا و برخی از اعضای هیات علمی دانشکده های الهیات و معارف اسلامی, علوم تربیتی و روانشناسی و پژوهشکده سلامت روانی اجتماعی دانشگاه برگزار شد آقای موقری معاون فرهنگی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجان شرقی ضمن تاکید و استقبال بر استفاده از ظرفیت دانشگاهها در زمینه های مختلف حقوقی، فرهنگی و... آمادگی دادگستری کل استان آذربایجان شرقی را برای توسعه همکاریهای علمی، آموزشی، پژوهشی و عقد تفاهمنامه همکاری با دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در قالب طرح های تحقیقاتی، دوره های کارورزی و کارآموزی و... اعلام نمود.
در این جلسه، دکتر علی عجمی معاون پژوهش وفناوری دانشگاه،  ضمن معرفی پتانسیل های این دانشگاه، دانشکده های الهیات، علوم تربیتی و پژوهشکده سلامت روانی و اجتماعی در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه و پاسخگو بودن به نیازهای جامعه، پیشنهاد ایجاد مرکز مشاوره حقوقی و روانشناسی در پردیس تبریز دانشگاه، فراهم نمودن زمینه استفاده از فرصت مطالعاتی برای اساتید، همکاری در برگزاری دوره های کار آموزی و کارورزی و دوره های مهارتی افزایی برای دانشجویان رشته های مرتبط، همکاری در برگزاری همایش ها و نشست های تخصصی، همکاری در انجام طرح های پژوهشی مشترک، حضور اساتید دانشگاهی در جلسات نقد رای را ارائه نمود.