شنبه 29 شهريور 1399 _ 02 صفر 1442 _ 19 سپتامبر 2020

قمری:02 صفر 1442

میلادی:19 سپتامبر 2020

تاریخ : دوشنبه 9 دي 1398     |     کد : 2557

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همایش روز ملی علوم اجتماعی به همت  پژوهشکده سلامت روانی اجتماعی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و با مشارکت شهرداری تبریز، استانداری آذربایجان شرقی و انجمن جامعه شناسی ایران ششمین همایش روز ملی علوم اجتماعی با حضور فعالان اجتماعی و دانشگاهی در روز چهارشنبه 27 آذرماه در سالن اندیشه سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز برگزار شد.
در این مراسم دکتر ولی زاده رییس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان  طی سخنان کوتاهی، توجه به مسائل علوم انسانی و اجتماعی در کلیه سطوح مدیریتی و اجرایی کشور را لازم و ضروری دانست و بر لزوم برنامه ریزی جامعه برای مشارکت دانشگاهیان، در حل مسائل مهم بخشهای مختلف جامعه و بهره گیری از راهکارهای اساتید رشته های فوق برای برون رفت از مشکلات، تاکید نمود.
دکتر سید حسین سراج زاده از اساتید برجسته رشته جامعه شناسی در ایران  نیز در این همایش با موضوع جایگاه علوم اجتماعی و نقش انجمن جامعه شناسی ایران سخنرانی نمود.
این گزارش حاکیست نشست دفاتر استانی انجمن جامعه شناسی نیز در روز پنج شنبه  28 آذرماه در سالن جلسات سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری با حضور هیئت رییسه انجمن جامعه شناسی ایران و مدیران دفاتر 25 استان برگزار گردید.